tisdag 21 mars 2017

Biladapter till vägguttag

Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service! Batterier till det mesta! Blybatterier för olika tillverkare. Gratis att använda! Besök oss i butik eller på ClasOhlson.


Välkommen till Jula! Stort utbud och bra priser. Köp online med fri frakt över 500kr och 1-dagars leveransti eller boka och hämta i butik samma dag. Använd all den utrustning du använder i bilen hemma med den här smidiga 2V AC till V DC-omvandlare.


Cigarettändaruttaget gör att du kan ansluta all din bil utrustning till ett vanligt vägguttag. Använd all den utrustning du använder i bilen hemma med den här smidiga 2V AC till V DC-omvandlare. Med monterad 230V nätkabelTransformatorn är utvecklad och anpassad för generell användning där SELV-spänning är föreskriven. Den ger rätt skyddsklenspänning, 24V, och garanterar därmed högsta möjliga säkerhet. Produkten är också skyddad mot kortslutning och överbelastning samt uppfyller försäkringsbolagens krav på självslocknande plast i höljet.


Installationen är enkel. Hitta rätt adapter till din dator. Vägguttag (ac-adapter) och bil (dc-adapter eller 12volts laddare) Finns i lager. Billaddare till IBM 20V 3. Vi ger 1-års garanti på samtliga bil-laddare. En stabil och pålitlig strömförsörjning är grunden för en säker drift av elektriska och elektroniska apparater.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Alltid Nöjda Kunder. Köp Bluetooth-mottagare online på kjell.


Biladapter till vägguttag

Laddare till EN-EL9. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Beställ online - Hämta i butik efter min. På utvalda orter erbjuds även hemleverans.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Kolla in vårt utbud av smidiga USB-C-laddare. De laddar ofta snabbare än andra laddare. Fri frakt över 399kr.


Letar du mobilladdare ? Vi har väggladdare, billaddare och trådlösa laddare, USB-kablar och powerbanks - direkt från Lagerhyllan. I vårt sortiment hittar du adaptrar med en, två, eller tre USB-portar som gör det enkelt att ladda hemma, i båten eller i bilens cigguttag. Samtliga adaptrar låter dig ladda dina teknikprylar lika snabbt som i hemmets vägguttag , oavsett hur strömkrävande dina enheter är. Biladapter med både USB-A och USB Type C-utgång.


Nu kan du bli en riktig laddare och utöka ditt laddningskit med USB-kablar, väggadaptrar och biladaptrar. Du har alltid upp till dagars ångerrätt. SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Häll i några droppar doftolja, så sprider luftfuktaren en fräsch, lugnande eller uppiggande doft.


Biladapter till vägguttag

Aroma diffusern kan via USB-kabeln kopplas till en biladapter, bärbar dator eller vanligt vägguttag så att du kan använda den var du än är - i bilen, på kontoret eller hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.