tisdag 14 mars 2017

Elmotor båt watersnake

Försäljning – Reparation – Service. Kundanpassade lösningar. Kontakta oss på Sverull idag. Spara en massa pengar här!


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!

Hos oss hittar du ett stort och brett sortiment av utvalda kvalitetsprodprodukter från världsledande varumärken. Inga dragsnören, ingen rök, inga störande vibrationer i båten och ingen stinkande bensin! Här vrider du bara på handtaget så glider du ljudlöst iväg!


Denna motor sköts via en elektronisk fotkontroll med steglös fartkontroll som levereras med meter kabel. Den stora fördelen med en fotkontroll är att du alltid har händerna fria till fisket. Med hjälp av kopplingen kan du ta loss båtmotorn snabbt och enkelt.


Marintillbehör I marintillbehörs-kategorin har vi produkter som passar väl till marint fiske. Det vill säga, det du preparerar din båt med eller har med som tillbehör för att göra ditt fiske enklare och roligare. Vilken elmotor är bäst?

Om du köper en motor som är något bättre än instegsmodellerna så kommer du bli nöjd. Fungerar alla elmotorer i saltvatten? Nej, så kontrollera detta innan du köper. Att välja elmotor till din båt. När du väljer elmotor måste du ta hänsyn till vilka behov du har till din båt.


Läs tipsen hur du väljer elutombordare. Säkring bör du ha oavsett motor, men du behöver absolut inte minn kortas egen lösning där. När du väl testad att fiska med hjälp utav en elmotor kommer du aldrig ångra dig! Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Tysta elmotorer till riktigt bra priser. Stort utbud och snabba leveranser. Köp din elmotor på Seasea.


Nu blir äntligen det som alla har pratat om verklighet! Med Mastervolts unika elmotorsystem från Bellmarine, kan du glida fram genom Sveriges underbara skärgår helt ljudlöst och utan att smutsa ner. Elmotor -drift till din båt. Watersnake Shadow elmotor för saltvatten, monteras i fören. Stort och noga utvalt sortiment av fiskeprodukter online.


Endast gått några timmar.

Kraftfull och lätthanterlig elmotor för mindre båtar – utmärkt för kortare fisketurer eller trolling i såväl söt- som saltvatten! Utrustad med åtta hastighetslägen (varav tre går bakåt), vinklingsbart gashandtag, batteriindikator, och ett motorfäste ställbart i sju olika vinklar. Rekommendationer inför köp av elutombordare. Se till att välja en elmotor som uppfyller dina krav.


Viktiga parametrar att tänka på är storlek och vikt på din båt samt storlek på batteri och hur länge du vill kunna färdas med din elmotor. Vi erbjuder kompletta el-drivna motorpaket. Här hittar du din nästa elmotor till båten.


Testa även motorn då flera personer sitter i båten , säger Olof Cerne. Minst lika viktigt att tänka på som storleken är elmotorns räckvidd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.