måndag 20 mars 2017

Kattlåda självrengörande

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. Självrengörande kattoalett, kattsand med silikat, enastående effektiv luktkontroll inställbar rengöringscykel. Det är priset är maximalt pressat.


Det praktiska och väl genomtänkta systemet underlättar den dagliga rengöringen och ger din katt en ren och hygienisk toalett.

Det som utmärker kattlådan är givetvis självrengöringsfunktionen. Den nedre delen av lådan har en roterande kratta som sätter igång när det är avföring i lådan. Klumparna som har bildats i lådan kommer föras till en avskild och förseglad behållare som är lätt att tömma.


Litter Robot III Open Air Connect – smart kattlåda som rensar sig själv. Utbudet på självrengörande kattlådor är litet i Sverige. Det finns alternativ att köpa från utlandet men totalkostnaden kommer att bli ungefär den samma.


PetSafe automatiska kattlåda är försedd med en behållare för klumpar som regelbundet rensas bort. Med ett aktivt kolfilter försvinner nästintill all doft bort.

En kattlåda ger katten möjlighet att göra sin behov i fre hos Arken Zoo hittar du kattlådor med tak och kattlådor som är anpassade för kattungar. Lådan är snyggt cremefärgad med det riviga leopardmönstrat på sidorna. Kattlådan är något mindre än standardstorleken och passar bra att ha med på resan eller till kattvakten. För denna fashionabla kattlåda betalar du ungefär 1kronor. När man ska utse kattlåda råder vi att man väljer en så stor kattlåda som möjligt, så att katten kan vända sig i den utan problem.


Det finns huvudtyper av kattlådor, den ena är öppen, och den andra är täckt kattlåda. Vissa katter tycker om en täckt kattlåda. De kattlådor som är självrengörande är givetvis dyrare än de som inte är detta, detsamma gäller givetvis designen och funktionerna som kattlådan har.


Desto mindre funktioner och desto simplare lådan är, desto billigare kommer priset att vara. Revolutionerande kattlåda från Oster som effektivt eliminerar oönskad lukt från kattlådan. Kattlåda Oster Odor Remover filtrerar bort dålig lukt upp till med sin elektroniska fläkt. Litter-Robot III Open Air är den nya automatiska självrengörande kattlådan. Denna uppdaterade version är förbättrad i många avseenden.


Den Scoopfree Automatisk självrengöring kattlådan är det en självrengörande kattlådan som använder disponibel kattlådor och så allt du behöver göra är att ta bort dem från botten av lådan och kasta bort det. Dessa brickor absorberar även lukt samt så att du inte är kvar med den otäcka husdjur lukt doft Den bästa självrengörande kattlådan för din katt Automatiska kattlådor är en utmärkt metod för att göra livet renare och enklare både för din katt och dig själv. De flesta kattlådor med tak har en transparent lucka som vid önskemål kan tas bort.


För den bekväma kattägaren finns smarta kattlådor som har självrengörande funktion.

Det finns även kattlådor med elektronisk luftrenare för extra effektiv luktborttagning. Hög baksida på kattlådan förhindrar läckage för katter som kissar bakåt. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


ScoopFree Självrengörande Kattlåda är en kattoalett som rengör sig själv! Typer av kattlådor. Den klassiska kattlådan är en lätt och praktisk låda av plast med höga kanter. Kompatibel med Apple- och Android-mobila enheter.


Perfekt för katter kg och uppåt. Fungerar med all slags klumpande kattsand. Nestor Jumbo Kattlåda Det här är en låda med huv för dig som har en stor katt. Lådan har dessutom en lucka som gör att eventuell lukt stannar i lådan, samt ett filter i lådans ovankant. Tack vare en smart funktion i lådans huv kan luckan fällas upp helt och det blir väldigt lätt att rengöra lådan med en vanlig spade för kattsand.


Dess patenterade siktningssystem separerar automatiskt avfall från rent strö, så du behöver aldrig skopa kattsand igen! Kolla in vårt test för att investera i den rätta kattlådan för just din katt och ditt hem. Lådan har små sensorer som känner av så det inte är någon katt i lådan, och rengör därefter lådan automatiskt och sollar bort allt som inte är kattsand till en försluten box!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.