fredag 3 mars 2017

Laddare 12v 2a

Stort utbud av laddare. Snabb leverans och Fri Frakt Vid Köp Över 3kr. Vi finns där för dig! Samt dagar returrätt! Batterier till det mesta!

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Produkttyp Kompatibel laddare Volt 12V Ampere (max) 2A Watt (max) 24W Pin 5. Laddare till Western digital 12V 2A 24W (5x5). Alltid fraktfritt och snabb leverans.


Mobilladdare till din mobil! Vi har ett stort urval av mobilladdare till din mobiltelefon. Snabbladda telefonen eller ladda i bilen.

Inga problem vi har laddare för alla behov. Stabiliserad utspänning. Möjlighet till växling av polaritet. Skydd mot kortslutning och överbelastning.


AC adapter 12V 2A L 5. Laddaren är kompakt och lätt, med kapacitet för laddning i 100A kontinuerligt, samt 120A i sekunder. Anslut ett batteri till laddaren och låt den göra resten av jobbet! Verkstadsladdaren finns tillgänglig i två versioner med olika längd på 12V-kablarna: 2m, eller 5m. Vi har laddare till alla möjliga mobiltelefoner och surfplattor.


Samsung, Apple, Huawei, Sony? Helautomatisk laddare för MC, ATV, snöskoter, gräsklippare etc. Avsedd för 6- eller V-batterier. Säker laddning med skydd för gnistbildning och kortslutning. Lysdiodindikering för laddstatus och felkoppling.


Andra varumärken som nämns på sidan tillhör respektive varumärkes ägare. Välkommen till Jula!

Kapslingsklass IP 65. Passar ej ackar med äldre Traxxas kontakt. BC är en helautomatisk 12V - laddare som rekommenderas för batteristorlek 5-75Ah. Laddaren är lätt, enkel att installera och passar bäst för mindre och medelstora bilar men fungerar även till större fordon. En webbshop där du hittar alla sorters batterier och laddare ,från klocka till truck.


Hos oss handlar du alla Ctekladdare fraktfritt - din batterispecialist på nätet! Koppla in den matchande pluggen och du är redo för att ladda eller driva t. Hitta rätt kabel, laddare eller adapter till din mobil. Vi har lösningarna för laddning, anslutning och överföring.


LADDARE 12V 2A SMART. GENIUS2EU är en smart ultrakompakt och robust multiladdare för alla typer av blybatterier 6V eller 12V från upp till 40Ah. Det är en mikroprocessorladdare, tillverkad i enlighet med IP65-standarden, vilket betyder motstånd mot damm och stänk av vatten. Avancerad mikroprocessorstyrd laddare med högfrekvent switchteknik för alla typer av 12V bly-syrabatterier (WET, MF, AGM och GEL).


Det inbyggda laddprogrammet i tre steg laddar batteriet till nästan 1 av sin ursprungliga kapacitet, även i mycket i kalla förhållanden. För bästa livslängd och funktion är det viktigt att välja rätt laddare till ditt batteri. Victron Blue Smart IPCharger 12V 5Ah. Och självfallet så måste laddkontakten passa i batteriet. Ibland erbjuds laddarna som laddar med olika hastigheter, tex 2A , 4A eller 6A.


Ibland ingår batterier och laddare när du köper huvudprodukten och ibland får du köpa dessa separat. Köp Asus laddare hos eQuipIT. Supersnabb leverans och mycket bra priser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.