måndag 13 mars 2017

Lamputtag för tak

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. Lamputtag för tak och vägg.


Populära serier från Schneider Electric och Elko.

Vi har både de nya DCL modellerna samt de äldre vanliga lamputtagen. Infällda och utanpåliggande lamputtag för tak och vägg Hos oss finner du ett brett utbud av lamputtag och lampproppar i olika varianter från marknadsledande tillverkare. Vi har runda lamputtag för tak i infällt utförande, fyrkantiga lamputtag för vägg i utanpåliggande modeller – och vice versa. A IP2 utrustad med snabbanslutning.


Demonterbar krok, max kg. Knock-outs för kabel och minikanal 12xmm på sidorna och för kabel och rör i botten. Ojordat Lägg till i. För att kunna slutföra din registrering kommer ett mail med en bekräftelselänk skickas till den e. Takmonterat lamputtag med krok för upphängning av taklampa, max kg.

För utanpåliggande montage eller infästning i befintlig takdosa. Snabbanslutning av ledare. Utbrytningar för kabel i locket. Monteras i äldre takdosor med gängad mittstolpe. Takkrok beställes separat se nedan.


För att handla hos oss behöver du ha ett registrerat företag och ett kundnummer. Vi erbjuder snabb leverans, fri frakt vid köp över 300kr och möjlighet till retur i butik. Passa på att fynda redan idag!


Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. DCL, för takmontage, utanpåliggande.


Takuttag infälld vit med krok, jordad Används för belysning inomhus. Med lamputtag tak kan du montera de lampor du önskar för att rummet ska få en så bra belysning som möjligt. Det finns också lamputtag med krok för en enkel och smidig upphängning av taklampor. En enda taklampa räcker dock inte i ett rum för att skapa ett harmoniskt ljus. Uttaget har diametern 1mm och är vitt till färgen.


Det har spänningen 230V~6A och är klassat IP21.

Runt 1-vägs 2-poligt lamputtag 6A 250V för takmontage. Har demonterbar krok för max kg. M4-skruvar för montage på takdosa. Allt fler armatur kommer färdigkopplade med kontakt så det är bara en fördel att ha uttag monterade i hemmet.


Ska du sätta upp lampor kan Biltema tillhandhålla allt från lamputtag till sladdströmbrytare och lampproppar. Elaren har gjort färdigt för inbyggda spotlights 230V. Nu har jag ångrat mig att jag inte tog ett vanligt lamputtag.


Målaren håller på måla taken nu och sedan ska spottarna kopplas. Går det att koppla ett vanligt lamputtag istället för en spotlight? Eller går det att dra el från en spotlights och göra ett lamputtag ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.