onsdag 22 mars 2017

Litet 4 kanals slutsteg

Litet 4 kanals slutsteg

Boosta körglädjen med ett riktigt bra ljudsystem. Vi har allt du behöver i ljudväg. Välkommen till kalmarbilstereo. Stort utbud och snabba leveranser. Handla tryggt av experter på ljud!


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Högnivåingång med autostart för enkel integr. Fyrkanalssteg tillåter inkoppling av de flesta typer av bilhögtalare och oftast även bryggkoppling för inkoppling av exempelvis baslåda. Sveriges största nätbutik för billjud och bilstereo.


Cerwin-Vega, SPL Dynamics, Massive Audio, XCELSUS Audio och FullRiver Battery är idag internationellt marknadsledande. Vi på Bilradiohuset strävar alltid efter att du som kund ska vara nöjd. Har du några frågar eller inte hittar det du söker, tveka inte att kontakta oss! Allt från små smidiga till dom med extremt mycket kraft i sig.


Kort och gott slutsteg till alla syften! Oavsett ifall du är på jakt efter ett litet , smidigt slutsteg eller ett riktigt kraftfullt ett så har de alla en sak gemensamt – hög. I mono bryggkoppling ger steg. DLS Reference CC-44T 24Volt.


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom fordon. LÄGG I VARUKORG Köp. Litet smidigt 4-kanals slutsteg från Audio-system! D-klassat slutsteg (1V). Praktisk design, hög effekt och filter gör dessa modeller utmärkt val för att få ett högtspelande och högkvalitativt billjudsystem.


Litet 4 kanals slutsteg

Gjutet aluminiumchassi. Julklappsdeals - Just nu har vi fantastiska priser, upp till rabatt! Kanals steget kan vara början eller den färdiga förstärkar lösningen i systemet.


Kan även vara starten med effekt för framsystemet och en bryggad lösning för basen på dom andra stegen, för att sen kunna bli ett steg som driver fram och baksystem vid ett framtida inköp av bas slutsteg. D EVO II är ett litet 4-kanalsslutsteg perfekt för att driva par högtalare eller baslåda samt högtalare. Delningsfilter HPF: 80Hz LPF: 80Hz.


Läs mer Visa mindre. Extremt litet format men stort ljud ! Har ni något förslag på ett BILLIGT och dugligt kanals steg. Slutsteg , kanals ? Litet slutsteg i silver som är kraftigare än vad måtten antyder. Brittiskbyggt slutsteg. Här finner ni 4-kanals slutsteg i alla storlekar och prisklasser.


Lägg till i önskelistan. Det finns produkter. Sortera efter Visa per sida. Nu med högnivåingångar, autostart och justerbara delningsfilter.


Litet 4 kanals slutsteg

Soundigitals slutsteg levererar otrolig kraft i litet format och med relativt liten strömförbrukning. Hejsan det är så att jag undrar om någon vet hur tjock strömsladd jag behöver från batteriet till slutsteget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.