tisdag 4 april 2017

Ac till hundbur

Ac till hundbur

Nu har vi Club Days och rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans.


Jobbar du hemifrån? Djurens egna AC anläggning! Förstärk kyleffekten i några av våra fläktar genom att lägga till denna iskalla patronen. Hos oss på Häromi finns en mängd olika burar att välja mellan till varierande ändamål och för olika smaker.


Det finns en mängd olika tillfällen när du och din hund har nytta av en bra och komfortabel hundbur. Exempelvis vid resor med bil, tåg, buss eller flyg och på tillställningar som kurser, utställningar och andra hundtävlingar. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Vissa monteras och justeras utefter bilens storlek och några har nödutgång. Gemensamt är att de minskar skaderisken både för din hund och dig.


I vårt sortiment finns endast hundburar som uppfyller marknadens höga krav på säkerhet. Ska du och din hund iväg på semester eller bara en dagstrip? Res säkert och bekvämt med och hundbur.


En hundbur i form av en stålkonstruktion kan också fungera som en råttfälla vid en krock. Så kallade utställningsburar är bara till för utställningar och ska därför absolut inte användas i en bil. En skadad hund i en krockad bil som inte är inlåst i en hundbur kan dessutom förvärra räddningsarbetet. Buren passar bra till en ensamåkande stor hund eller om du har flera hundar och föredrar dörr.


Minsta mått hundbur i bil. När du använder en transportbur för hundar i din bil så skall varje hund minst ha följande utrymme. Längd Mät hundens längd från nosspets till sittbensknöl när hunden står i normal ställning. Tag detta mått gånger 10. Bredd Mät hundens bröstbredd gånger och ta det gånger 5. Gratis att använda!


Ac till hundbur

Hitta rätt produkt till rätt pris. Köp din hundbur hemma hos oss på Bildeve i Helsingborg. Jämför pris trädgård. Burarna finns i fem olika storlekar i totalt nio modeller.


ArtFex hundburar har vunnit Teknikens Värld bäst i test. Tillbehör till skyddsgaller och lastrumsvägg. Swedish-made dog cages from Artfex.


Opened door is kept open for easy entry and exit Strong durable floor. Depth: 8mm Height: 6mm Width: 9mm (door on this part) Weight: 31kg Complete kit. Campingmöbler från ledande tillverkare hittar du hos Campingtillbehör4u.


Campingsolar, strandstolar, fällstolar, barnstolar, solstolar, solsängar och andra hopfällbara möbler som passar utmärkt till husvagn, husbil eller hemma i trädgården. Crespo, Wecamp, Vango samt Westfield Outdoors. Tack vare det robusta gallret ger denna bur ett säkert utrymme för din hund med tillräcklig ljus och ventilation.


Ac till hundbur

Lekeryd Visa alla bilder × Stäng. Ombuden finns i dagligvarubutiker, servicebutiker och bensinstationer, vilka vanligtvis har öppet både kvällar och helger dagar i veckan. Hundbur Hundbur till bil. Leveranstiden är 1-arbetsdagar. Till orter med postnummer som börjar på eller så tillkommer 1-arbetsdagar.


Små försändelser kan komma att levereras som Posten Varubrev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.