tisdag 11 april 2017

Antennkabel fkontakt 10 m

Antennkabel fkontakt 10 m

Kända märkesvaror till låga priser. Massvis med prissänka produkter. Se alla grymma deals och köp här! Antennkabel och kontakter. Europas överlägset största specialkedja inom kvalitets-hifi.


Få hjälp i butiken eller kundtjänsten med en av våra 7HiFi passionerade medarbetare. Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Returnera, ångra ett köp?


Sveriges största utbud av batterier – inga avgifter och garanti för bra service. ANTENNSKARVKABEL 10M VIT F-KON. Vit antennskarvkabel på meter. Relaterade produkter. Med YouSee Ready och Stofa Approve är du garanterad den bästa utgångspunkten för att se på TV.


Antennkabel fkontakt 10 m

Lägg till i inköpslistan. HF-tät adapter mellan F-hane och antennhona. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. SAT-kabel för digitalboxar. Högkvalitativ kabel med ferritkärna för bästa ljud och bild. Förlängt öppet köp t. Kabel för satellitantenn, F-kontakt (hane), F-kontakt (hane), m , dubbelt skärma dB, vit. Kabel-Proffs-F- Om du känner dig osäker över själva monteringen av F-kontakten på koaxkabeln.


Antennkabel fkontakt 10 m

Låt oss göra jobbet istället. Detta är samma grejer som vi använder själva när vi gör installationer. Består av del Digiality Koaxialkabel och två delar Digiality F-kontakt. Allting ihopsatt så att du kan lita på att det håller. Nu tar vi steget fullt ut och erbjuder det bästa vi kan erbjuda i antennkabel idag.


Till den använder vi profesionella compression-kontakter som alltså kläms fast på kabeln med ett speciellt verktyg. Färdigkontakterad antennkabel. Nu finns produkten i kundvagnen. Lagerstatus I lager Artikelnr FME- Om. Hoppa till innehållet Sök.


Nyhetsbrev Fri frakt fr 3kr Kundservice Butiker. TV- antennkabel 100Hz - 10m. Dubbelskärmad koaxialkabel med F-kontakt , hane-hane. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Lyssna, spela, skriv ut, surfa och ring. TV och digitalmottagare.


Triax strömförsörjning 12V 220V F-connector IFP 522.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.