tisdag 4 april 2017

Brusreducerande hörlurar

Se vårt stora urval av Hörlurar online. Se och testa din vara direkt i butiken innan du köper eller hemma med dagars öppet köp. Fri frakt och öppet köp i dagar!


Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service! Brusreducerande hörlurar har de senaste åren blivit allt mer populära. Modeller från exempelvis Bose och Sony har vunnit mark på grund av dels snygg design, funktionalitet och komfort, men främst tack vare en aktiv brusreducering i världsklass och en suverän ljudkvalitet.


Här är de bästa helt trådlösa, true wireless, in ear-modellerna. Ett par brusreducerande hörlurar stänger ute ljud genom att skicka en ljudfrekvens som neutraliserar ljudet runt omkring dig. Hos oss på NetOnNet hittar du ett brett urval av dessa hörlurar.


Brusreducerande hörlurar

Välj bland kända märken så som Bose, Beats, Sony, Marshall och PureSense m. Beställ fraktfritt online eller besök din närmaste Lagershop. För träning är det bäst med brusreducerande in-ear hörlurar , medan brusreducerande over-ear hörlurar är bättre att använda för längre stunder. Vill man ha ett par hörlurar som är sköna när man pendlar mycket är brusreducerande hörlurar oslagbara. Trådlösa hörlurar med kabel.


Det är praktisk för vardagligt bruk. De har därför lite andra krav än lurar man använder till vardags. Till att börja med är detta lurar man har på sig långa stunder och de måste därför vara väldigt bekväma. Delbetala i upp till månader. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Brusreducerande hörlurar

Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Vill du veta vilka brusreducerande hörlurar som har vunnit Bäst i test? Då har du kommit helt rätt. Vi har läst alla aktuella experttester, pratat med både experter och konsumenter, allt för att du ska kunna göra ett så klokt val som möjligt och undvika dåliga felköp. Sonys brusreducerande hörlurar stänger ute det mesta, oavsett om du sitter på flygplanet, bussen eller på ett café.


Hitta bästa pris på 6produkter från Sony, SteelSeries, Apple och fler. Alla brusreducerande hörlurar fungerar på samma sätt. Bose var först, men nu har flera tillverkare hoppat på tåget och alla jobbar enligt samma princip.


Mikrofoner utanpå och i hörlurarna snappar upp ljudet för att på ett ögonblick motarbeta det med en motsatt signal. Inbyggd mikrofon och kontroller för volym, musik och samtal. Attraktiv design, förstklassigt material och trådlös frihet.


Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Bluetooth och mm-anslutning. Stäng ute världens oväsen och ljud med ett par fina, brusreducerande hörlurar. Du väljer själv när du vill aktivera noise cancelling och därmed avskärma dig från omvärlden. På detta sätt kan du uppnå lugn och ro när du vill slumra till på bussen eller flyget, eller behöver tystnad inför läxläsningen.


Brusreducerande hörlurar

Laboratoriet har med hjälp av en expertpanel och akustiska mätningar testat hörlurarnas ljudkvalitet, brusreducering, användarvänlighet, drift- och laddtid. Men vilken hörlur är bäst? Supersnygg design, väldigt bekväma och enkla att hantera.


Varenda gång som hörlurarna startas får man information om hur många timmar batteritid det är kvar. Marknaden för brusreducerande lurar har exploderat de senaste åren. Allt fler tillverkare tävlar om vem som har bäst funktion och vem som kan pressa ned priset mest.


I detta test har vi därför lyckats plocka ihop hörlurar som bara kostar hälften av våra referenslurar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.