tisdag 18 april 2017

Elvinsch båttrailer

Manuella och elektriska vinschar utav hög kvalité för många tillämpningsområden. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hamrons motordrivna V-vinsch är framtagen för båtägare som frekvent sjösätter båten. Genom att underlätta momentet att ta upp båten är den ett optimalt val för dig som inte har en permanent båtplats, eller för dig som åker land och rike runt för att fiska och trolla i olika vatten. I samarbete med internationellt erkända producenter och distributörer, tillsammans med en god kundservice samt konkurrenskraftiga priser, har elvinsch.


Sverige för industri och privata.

Tveka inte kontakta oss. Se sprängskisser från de flesta hjul och påskjutsbromsar direkt på nätet. Ladda hem och skriv ut. Detaljer till båttrailers Art. Benämning:Utseende:40.


Kölrulle Dia mm L= 2mm, Axel. Lägg i varukorgen FORANKRA. Båtvagn (127) Båttrailer (138) Axlar.

Välj reservdelskategori. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Vinschar Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Brenderup släpvagnar och båttrailers fullastade med smarta funktioner.


Tips och råd kring ägande, lastvikt, körkortsregler och hastighetsbegränsningar. Stort sortiment av elvinschar till låga priser. Byggvaruhuset på nätet som erbjuder hög kvalitet till superpriser!


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Mångsidig 12V elvinsch som kan fästas på ATV, båttrailer , bil etc. Universal monteringsfäste medföljer vilket gör att den blir enkel att montera.


Vi har vinschen du behöver för garaget, verkstaden eller bil- och båttrailern. Elvinschar 12v-24v. Besök vår hemsida för att utforska vårt breda sortiment vinschar. Har under en längre tid varit sugen på att uppgradera min båttrailer med en elvinsch. Tyvärr så har de varit alldeles för dyra för mig men hittade en som inte var så farligt dyr på Biltema.


Då kan våra el drivna latmaskar va något för dig.

Maringuiden Nordic AB. Här presenterar Oskar Aka. Behöver du vinchar till din båttrailer ? När man ska lägga i eller ta upp båten så rör dig sig om väldigt stora krafter eftersom båtar är väldigt tunga (även de minsta av båtar är många gånger tyngre än man tror). Därför används alltid vinchar när båten ska dras upp på trailern eller läggas i. Vinchar bygger på en teknologi som utnyttjar snurrmomentet på ett sätt så.


Teknisk manual Pris 4. Ovanstående priser är för omonterad vinsch. Fraktkostnad kan tillkomma. Har letat efter bra tips på elvinch till min båttrailer , men hittar inget som inte är mer än fem år gammalt. Jag har en Linder 4catch med hästars mercury som väger 3kg ink motor.


Sen har jag lastat i säkert 1kg till. Frontmonterad elmotor, med dubbla batterier samt lite löst plock. Vinschen är tänkt att monteras på min båttrailer och användas för att dra upp min båt från sjön och upp på trailern.


Båttrailer ton m elvinsch UTHYRES. Släpvagnslås Trailerlås Combilock Svart 14mm bult.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.