torsdag 13 april 2017

Kopplingstråd flertrådig

Mätinstrument till bra priser. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Flertrådig ,Enkeltråd.


Kopplingstråd färger Enkeltråd Kablar för experiment och reparation. Paket med flerkardelig (multi-core) kopplingstråd i olika färger. För egna konstruktioner, kan lödas eller viras fast. Vissa funktioner på vår hemsida använder cookies som en del i den tekniska lösningen för att hålla reda på inställningar på hemsidan.


Grön kopplingstråd 0. Antingen du pysslar med elektronik i största allmänhet, om du bygger - och kör - modelljärnväg eller behöver en kopplingstråd till något annat lågspänningsändamål så är detta rätt kabel för dig. För experiment- samt reparationsarbeten. Röd samt svart: m. Farnell erbjuder snabba anbu expediering samma dag.


Orange kopplingstråd 0. Rätt typ av kabel till ditt projekt – hos oss hittar du olika typer av kablar för olika ändamål. Vi har även datakablar, högtalarkablar och bil- och båtkablar med egenskaper som är anpassade för respektive användningsområde. KOPPLINGSTRÅD M FLERTRÅDIG.


Elfa Distrelec Sverige har ett stort sortiment av Massiv trådar. Kabeln är flertrådig med 81mm PVC-isolering som tål rejält med misshandel från lödkolven. Mer detaljer Pinterest. Lägg till i varukorgen Mer. EKElektrisk färg - ml burk.


Kopplingstråd flertrådig

EKSladdhållare - vägg. EL1e Batterihållare - 4x AA. BNC Oscilloskop - Övergångskontakt. Elkablar består av elektriska ledare omslutna av isoleringsmaterial. De kan användas för energiöverföring eller elektronisk kommunikation.


ELDemonterbar transformator. Gäller det flertrådig heter det Stranded Wire, eller kopplingstråd : stranded hock up wire. Kardelarna i en stranded wire kallas för strands. På svenska: tråd helt enkelt, entrådig eller flertrådig.


Det svenska vajer, (nyord) är en lina , dvs flertrådig. Vajer har inget med wire att göra. I några fall ser man flera lindningar som endera parallellkopplas eller seriekopplas, man får då en fördelaktig spridning av lindningen runt kärnan.


EK36h Lackad Koppartråd - d=mm. KjellCo har både entrådig och flertrådig kopplingstråd. De är isolerade, men enkelt att avisolera. Oisolerad enkelledare verkar vara svårt att hitta.


Extra mångtrådig kopplingskabel. Kabel 2xmm² flertrådig ledare. Ledare: Blank flertrådig kopparLedarisolation: PVCMärkspänning: HO5V-K 0. Säljs endast i förp.


Andra butiker har jag inte hittat det hos… förutom färg och tjocklek finns det en till faktor som du måste tänka på när du köper kopplingstråd : huruvida den är enkardelig (eller entrådig eller enkeltråd) eller flerkardelig (eller mångtrådig eller flertrådig ). Det går att sätta i vanlig kabel om du har entrådig kabel av rätt dimension (6mm i diameter eller 3mm²) men det blir ju lite stelare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.