onsdag 19 april 2017

Solcellspanel regulator

Elstängselaggregat med solcellspanel från VOSS. Problem med elstängselaggregat? Stort produktutbud! Ledande tillverkare av elaggregat.


Räkna själv ut hur mycket sol ditt hus får och vad du kan spara med solceller.

Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Solcellsladdare som kan vikas ihop till en väska! Ett transportabelt och lättanvänt solcellspaket bestående av både regulator och panel. Kan anslutas mot ett V-batteri eller valfri V-källa med medföljande kablar. När panelen inte ska användas kan den enkelt vikas ihop till en kompakt väska med bärhandtag.


Regulatorn är försedd med temperaturkompensering,. SOLCELLSPANEL W.

Lägg till i inköpslistan. KABEL, TWIN MM² M. Vi levererar det lilla extra för Båt, Husbil och Friluftsliv. Målet är 1 nöjda kunder! Alltid låga priser och billiga erbjudanden!


Laddningsregulatorn kopplas in mellan solpanelen och batteriet för att reglera spänningen till batteriet. En last ansluts till den tredje anslutningen till vilken strömmen bryts om spänningen sjunker under 1V. Kvalitén på regulatorn är avgörande för effektiviteten i din solcellsanläggning. Förutom att anpassa spänningen till korrekt nivå förhindrar regulatorn också backström när solen inte lyser. Extern display för laddningsregulator.


Solpaneler är märkta med WP (Watt peak). Solaras laddningsregulatorer har också den märkningen. Välj helt enkelt en laddningsregulator som har samma märkning som din solpanel. Planerar du att bygga ut ditt system välj en laddningsregulator som har en högre Watt peak.


Hyr en del av solen! Vi lanserar nu leasing av solceller och bjuder på första månaderna.

Nu kan du börja producera egen el utan att lägga ut en krona. Leasa solceller idag. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Ny uppgraderad version med en vattentät MPPT regulator och effektivare solceller. Panelen är väderbeständig med stöttåligt yttre.


Adapterkablar med batteriklämmor, cigarettändarplugg samt monteringsskruvar medföljer. En solcellsregulator är den enhet som sköter laddningen av dina batterier. Den får strömmen från solcellspanelen och skickar den vidare till batterierna. Lego Elektronik erbjuder kompletta solpaneler med regulator , kabel och monteringsbeslag till stugan. Kundservice Köpinformation Kontakta oss Order direkt Integritetspolicy.


Hos Inverterbutiken hittar du solceller och solcellsregulator med mycket hög kvalité. Vi är leverantör av franska Unitecks produkter och du hittar även mycket information och kunskap hos oss. När spänningen kommer upp till säg 1volt på batterisidan öppnar kontakten och laddningen avbryts och spänningen på batterisidan börjar sjunka. Sverige med omnejd även på sommaren, så kan man ju åka ner till Afrika och ställa sig på 0-meridianen kl:12. A DUAL MPPT REGULATOR.


WallArt Väggpanel 3D Craters st GA-WAVit. Beställ allt som rör solpaneler hos oss på Sunwind!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.