torsdag 11 maj 2017

Båtmotor el jula

Båtmotor el jula

På Jula siktar vi högre. Aktermonterad båtmotor som går tystast och svalast på marknaden! Fem hastighetslägen framåt och tre bakåt. Avsedd för sötvattensbruk och drivs av ett V-batteri (säljs separat). El -artikler og belysning.


Båtmotor el jula

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter. Elektrisk båtmotor 99-Inkl. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Bra för miljön och nästan ljudlös framdrivning av båten, perfekt vid till exempel trollingfiske. Jag letar efter en el -motor till min segelbåt typ Furioso , 7. Jag har seglat gamla skärgårdskryssare i trä med olika inombordsmotorer.


Nu skall jag som ” gubbseglare ” endast segla med små segel och kanske mest ta i anspråk en el – motor vid angöring vid brygga och tvärtom. Elmotorer till båtar, du hittar dem hos Biltema! Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Frontmonterad utombordsmotor som styrs med trådlös fjärrkontroll. Du kan fiska effektivare och tystare. Fästplatta för snabbt montage. Kraftig og letthåndterlig elektrisk motor til mindre båter – utmerket til kortere fisketurer eller dorging i både fersk- og saltvann!


Med åtte hastighetstrinn (tre som går bakover), vinklingsbart gasshåndtak, batteriindikator og et motorfeste som kan stilles inn i sju ulike vinkler. En el -utombordare är mycket miljövänlig då den inte släpper ut några avgaser. Pris för en båtmotor som drivs med el.


Båtmotor el jula

Motorn är avsedd både för söt- och saltvatten. Glöm inte bort att det finns miljöbåts premie som gör att du får visst stöd av staten (obs stödet är begränsat) när du köper en elmotor till din båt. Kring större superyachter finns Italienska klassificerings företag som RINA som ser hur båtarna följer miljöstandarder. Hos Biltema hittar du de flesta reservdelar och tillbehör som behövs för att underhålla och serva din båtmotor. Brett sortiment, bra priser och allt under ett tak!


Elmotor Båttillbehör hos PriceRunner SPARA pengar genom att jämföra priser på populära modeller Gör en bättre affär nu! På BAUHAUS hittar du båtmotorer med olika hästkraft, elmotor eller bensindriven utombordare. Du hittar båtmotorer från 6-HK hos oss! Snabb leverans och dagars öppet köp! Vad är dåligt med Jula motorn, har någon testat den, lär ju inte bara vara skit menar jag eftersom då skulle dom.


Båtmotor el bäst i test. Information about Jula. Jula offer an attractive range of competitively priced products for all kinds of professional and DIY projects.


Jula has presence in Sweden, Norway and Poland. Begagnade båtmotorer och motorer till specialpris. Här hittar du både inombordare och utombordare från båthandlare från hela Sverige. Nu kommer Julas nya katalog med många spännande produkter och drygt tusen nyheter. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.


Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Glid enkelt fram i din båt med en miljövänlig teknik i form av en elektrisk båtmotor från Lyfco. Vi erbjuder båtmotorer specialanpassade för fiske och trolling. Våra elektriska utombordsmotorer är i de närmaste helt ljudlösa och släpper inte ut några avgaser. Lista på alla begagnade båtar vi har inne för tillfället.


Det är alltid bättre att handla begagnat från en etablerad handlare. Båtförmedling om du vill sälja. Beställ före kl så skickas din order samma dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.