onsdag 3 maj 2017

Cigarettändaruttag

Saknar du ett cigguttag i fordonet, eller vill du kanske montera ett till? Då kan detta infällda cigarettändaruttag från Hamron komma väl till pass. Cigarettändaruttaget är utrustat med ett mm uttag samt cigarettändarplugg.


Du kan med andra ord både ansluta V-prylar och tända cigaretter med det. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på.

Köp den hos oss, vi har ett stort sortiment med superlåga priser online! Bli först med att recensera denna produkt. Availability: I lager. Välkommen till Jula! Köp Kontakter online på kjell.


Det kan till exempel vara i fritidshuset eller båten. Smarta produkter som passar till 12v cigarettuttag. V uttaget eller cigarettuttaget som det även kallas användes förr i tiden framförallt till att värma upp en liten tändare, Idag har vi mycket rastplatser efter vägarna och många ser bilen som en del av hemmet som ska vara rent och fräscht, De flesta cigarettrökare går ofta ut ur bilen och röker idag.

Denna stickkontakt för cigarettändaruttag et i ditt fordon gör det busenkelt att koppla in 12V- eller 24V-prylar i din motorcykel, båt, bil eller husvagn! Den typen av montering behöver egentligen ingen ytterligare förklaring, men jag tänkte i pedagogiskt syfte ändå lägga upp en tråd om det. Förhoppningen är att det ska bli fler guider men vi får se hur det blir med den saken.


Vi har bland annat ett flertal olika DT-kontakter i både hona och hane, flerpoliga kontakter, säkringar, säkringshållare och släpvagnskontakter. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Hos oss finner du det mesta inom taxiutrustning och taxikläder.


Vi har också ett sortiment som passar andra branscher och privatpersoner. Alla är välkomna att handla, ingen beställning är för liten. Allt för att göra din campingupplevelse så bra som möjligt. Personliga upplysningar. Skriv en recension.


Används i husvagnen, sommarstugan, båten eller på något annat ställe där du behöver ha ett extra 12V-uttag med cigarettändarstandarden. Ingår i vårt stora sortiment av produkter från Sunwind. VBG-kontaktlåda 14-polig.


Skarvkabel till cigarrettändaruttag.

Pris: 1Kr Exkl moms: 1Kr. A säkring och skarvuttag D=mm, cigarettändaruttag. Med universalstickpropp. Några av de tvåhjuliga fordonen har ett cigarettändaruttag i sin fabriksutrustning, i andra måste de köpas och installeras. Nu finns produkten i kundvagnen.


Adapter till bilens cigarettändaruttag med uttag för mm banankontakter. Idealisk för anslutning av t ex. Kompakt cigarettändaruttag , Ø mm flänsplast och förnicklad mässing. Har en gammal bärbar dator som var inkopplad när blixten slog ned.


Datorn var inte på men jag har inte fått igång den sen dess. Tänkte testa igen men säkringen har gått i strömdosan så tänkte köra med biladaptern - fasst jag kopplar biladaptern till ett nätaggregat som ger den 12v.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.