torsdag 4 maj 2017

Energimätare biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Energimätare biltema

Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Köp prisvärda energimätare på Biltema.


Multifunktionell energimätare. Endast en energimätare får anslutas till en apparat. MASTER CLEAR: Raderar all data i minnet, inklusive tid och program.


UP: I kombination med SET för inställning av ti pris, prisprogram och överlast. Energimätare biltema Här hittar du en enkel och snabb prisjämförelse. Denna energimätare känner av och tar hänsyn till ef-fektfaktorn för ansluten apparat, vilket är nödvändigt för att kunna beräkna förbrukningen på ett korrekt sätt. Effektfaktorn för ansluten apparat visas i ”AMP”, ”WATT” och ”Kwh” läget på displayen.


Användarvänlighet: Enkel att förstå och använda. Biltema energisparande grenuttag - Styr många uttag. Det är enkelt att ställa in två elpriser, men det finns ingen beskrivning av hur man ska ställa in vilka tider priserna ska gälla. Bli mer medveten om din elkonsumtion! Mäter ström, spänning, effekt, förbrukning och max ström på dina elektriska apparater.


Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera.


Energimätare biltema

Varnar för överbelastning och behåller tidigare mätning även efter att enheten flyttats. Jordad energimätare som kopplas direkt till vägguttaget (2V). Mäter elförbrukningen på apparaten som kopplas in och kan även räkna ut elkostnaden (elpriset knappas in i förväg). Har 3x LR44-batterier för backup (medföljer). Elförbrukning: w. Den här smarta lilla elmätaren från Anslut håller koll på energin som förbrukas av hushållets elektronik.


Placera energimätaren mellan ett vägguttag och en hushållsapparat – därefter håller den full koll på förbrukningen av inkopplad elektronik. Kontaktens energimätare gör det möjligt att se hur mycket ström den anslutna apparaten förbrukar. Med mätarens hjälp kan du enkelt upptäcka vilka apparater som är riktiga energitjuvar och vidta åtgärder för ett energisnålare hem. Elmätare 3-fas Mbus SDM6MID.


Energimätare biltema

SDM6Mbus MID för DIN-skena 35mm, bredd: moduler (mm), 3-radig display som visar bland annat: Räkneverk, spänning, ström, effekt, frekvens, effektfaktor mm. Titta på vårt breda sortiment. Snabb leverans, fri frakt över 300kr. Beställ enkelt online.


Elektroniska energimätare - modul = mm för strömstyrkor upp till max 32A, används för att mäta energiförbrukning på t. Förutsättningen för detta är intelligenta energimätare , som registrerar all förbrukning och, om nödvändigt, skickar den vidare. Energimyndigheten har testat åtta så kallade smarta elmätare. Med en smart elmätare kan du få bättre koll på din elanvändning.


Vårt sortiment består av noggranna och tillförlitliga energimätare för att mäta värme och kyla. Gör som många andra och välj oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.