onsdag 10 maj 2017

Ethernet kabel clas ohlson

Get Instant Quality Info! Vi har nätverkskablar i färdiga längder och på rulle för dig som vill göra egna nätverkskablar och patchkablar. Vi har även RJ45-kontakterna, hylsorna och modulartången som behövs. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.

Skapa en Ethernet -anslutning på din dator som har en USB C-anslutning. Perfekt där stabil överföring behövs. Anslut dig med kabel till ditt nätverk för snabbast möjliga hastighet.


Med hastigheten och tillförlitligheten i Gigabit Ethernet , kan även de största nedladdningarna göras utan oro för avbrott. Mjuk kabel är mångkardelig, vilket innebär att de åtta ledarna i sin tur består av många tunna trådar (kardeler). Den mjuka kabeln används till anslutningskablar (patch­ kablar ). Vid montering av RJ45-kontakter ska mjuk kabel användas. Solid kabel är lite stelare då den är enkelkardelig (enkeltrådade ledare).


De nya generationerna kablar , såsom Cat6a, ger dig en hög kapacitet även på sträckor upp mot 1m, till skillnad från tidigare Catsom fungerar fint vid korta sträckor och begränsad digital överföring men som inte håller samma standard när sladden blir längre eller belastningen högre.

Behöver du nätverkskabel? På NetOnNet hittar du allt du behöver i de längder som krävs. Stort utbud av CAT och CAT kablar till bra pris. Logik CAT5E Nätverkskabel (m ) - meter lång nätverkskabel ( Ethernet ) för LAN-anslutning mellan dator och andra nätverksklara produkter.


Anslutning för både TP- kabel (RJ45) och ISDN- kabel (RJ11). Kontroll av TP- kabel (RJ45) och ISDN- kabel (RJ11) Varning: Anslut aldrig nätverkstestaren till ett nät som används och är aktivt, lossa kablarna innan testning! CLAS OHLSON Created Date Stiftadapter som omvandlar RJ45-kontakt (hona) till DB9-kontakt (D-sub-hona). Hej, Jag var nyfiken på vad en ethernet splitter kan vara till för nytta. USB-hub utan kabel - Tangentbor möss och övrig kringutrustning.


Två uttag RJ45- En RJkabel- Två enheter, en till datorn och. Omvandlare till din nya skärm? Längre nätverkskabel från routern? Få ordning på kabeltrasslet bakom skrivbordet? Billiga kablar för TV och bild med hög kvalitet.


Välj HDMI- kabel , HDMI-adapter, HDMI-förlängning, antennkabel och mycket mer i vårt breda sortiment. HDMI är ett bra sätt att överföra ljud och bild i samma kabel. Det är både det vanligaste och enklaste sättet att länka samman olika apparater i en hembio.


Köp USB online på kjell.

Crimptång för pressning av RJ11-, RJ12- och RJ45-kontakter. Har extra hög utväxling och returspärr som automatiskt frikopplas när fullständig pressning utförts. Funktion för kabelkapning och avisolerin.


Kablar , adapters och andra praktiska lösningar för anslutning av datorer, nätverk, skärmar och andra datorprodukter. Rapportera Redigera. Ett stabilt och snabbt nätverk är grunden för mycket i våra hem idag. Stormkök - doftar upplevelser och äventyr.


MICRO USB KABEL CLAS OHLSON Extra lång laddkabel Micro-USB Exibel. Beställ nu - online - från Kopplat. Hos NetOnNet hittar du HDMI- kablar i olika längder och färger.


HDMI-kabel för snabb bildöverföring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.