torsdag 4 maj 2017

Peewee kattlåda

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. Finns i färgerna Grå, Svart och Brun.


PeeWee EcoHus är en kattlåda med huv.

Du kan köpa kattlådan separat eller som del i vårt populära startset, där även liter kattströ och spade ingår. Lådorna består av två bottnar: en överdel och en underdel vilket gör att det använda ströet faller ner i underlådan när katten krafsar i ströet. Lådan är dubbelbottnad och urinet fångas och rinner ner i det nedre lagret och absorberas där av pellets. ScienceDirect - Studie på hur katter påverkas av tidigare använda kattlådor i hushåll med flera katter. NIH - Studie på om katter föredrar täckta eller öppna kattlådor.


Gratis att använda! De är producerade av 1 återvinningsråämnen och de är 1 biologiskt nedbrytbara.

Enkelt, luktfritt och lätt att rengöra! Att välja den bästa kattlådan kan verka som en lätt uppgift, men det kan bli ganska knepigt. Det finns flera olika typer av kattlådor tillgängliga på marknaden, till exempel, kattlådor med öppet lock, kattlådor med täckt lock, självrengörande kattlådor , gömda kattlådor etc. Katter är underbara djur! Alla dessa har sina fördelar och nackdelar att överväga.


Hemleverans till dörren på 1-vardagar (plus 1-dagar om du har lantbrevbärare). Fri frakt över 5kr. Handla enkelt och tryggt från Animail! Den är hög i bakkanten för att minska risken att katten kissar utanför lådan.


Har dubbla bottnar för att det skall vara lätt att sila igenom träpelletsen och få bort den upplösta och förorenade pelletsen. Asedd enbart för träpellets. It has few (but expressive) concepts, making it easy to learn and intuitive to use. Peewee is a simple and small ORM.


Resten av urinen absorberas av pelletsen i den översta lådan som därefter faller sönder och blir till sågspån. Lösningen heter Pee Wee ! Där finns modeller för de mindre och spensligare missarna.

Men du har också rejäla lådor för dig som har en gammal Main Coon hanne på många kilon. Du behöver bara kasta de smutsiga sågspånen från den undre lådan. Om kattens avföring avlägsnas regelbundet från facket finns bara den friska doften av tall kvar.


Med kolfilter och lucka. Luckan tar med sig en del av taket när man öppnar den så att det är lätt att ta bort avföring dagligen. Avsedd enbart för träpellets. Den svenska kattlådan med dubbla bottnar.


Modern design utan lock. Funderar på om Cat´s best öko plus är bra eller om jag ska satsa på pee-wee istället. Köp ridkläder, hästutrustning och hundtillbehör online eller i butik! Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsport och säljer allt för ryttare, häst katt och hund.


Träströet tillverkas av 1 förnybara råvaror och är 1 bilogiskt nedbrytbara. När pelletsen blir våta bildar de ett strö som katterna krafsar i så att de faller ner i den undre lådan. När det är dags att tömma kattlåda plockar du ut bajset ur den övre lådan och ungefär var fjärde till sjätte dag behöver du tömma den undre lådan genom att spola ur den i toaletten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.