tisdag 6 juni 2017

Astronomiskt tidur

Hundratals av kända varumärken. Produkter för byggprojekt överallt. Stort utbud av kända varumärken. Hager astronomiskt ur Med Hager astronomiska ur kan man styra olika belastningar i förhållande till solens upp- och nedgång. Uren finns med en respektive två kanaler med elektronisk veckoprogrammering för styrning av t ex: belysning på offentliga platser, ljusskyltar, skyltfönster, minnesmärken, husfasader mm.


Ett astronomiskt tidur regleras automatiskt baserat på dess geografiska position, vilket innebär att inget externt skymningsrelä krävs om du vill att ytterbelysningen ska släckas och tändas efter solen.

I 2-kanals varianten kan varje kanal programmeras oberoende av den andra. Astronomsikt ur 1-kanalig och 2-kanals utförande. Uret kallas stjärntidsur eller medeltidsur beroende på om det är ställt för att ange sann stjärntid eller medelsoltid.


Ett stjärntidsur fortar sig under loppet av ett medeltidsdygn minuter och 5sekunder i förhållandet till ett medeltidsur. Digitalt astronomiskt ur E-katalog. Den här sidan använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.


Med ett astronomiskt tidur behöver du aldrig justera tider för tändning och släckning efter årstiderna. Genom att programmera in ti datum och koordinater beräknar astrouret själv när skymning och gryning inträffar, och slår på och av därefter.

På de medeltida astronomiska uren som ännu finns kvar i många av de större städerna i Europa kan man, förutom lokal ti oftast se solen och huvudplaneternas lägen i. Vecko-ur SIMPLY AST. Tidur som både är toppmoderna och enkla att använda. Ställ in det en gång, och sedan sköter SIMPLY AST resten! Det kunderna uppskattar med SIMPLY-modellerna, är framförallt enkelheten att programmera dem, men också noggrannheten.


Det är möjligt att inaktivera astrofunktionen separat för varje kanal för att använda produkten som rent kopplingsur. GARO har ett komplett sortiment av ur. De mekaniska uren finns för både dag eller veckoprogrammering. Programeringen är tydlig, användarvänlig och på svenska.


Köp Timers, klockströmbrytare online på kjell. Selekta Top är ett astronomiskt styrt tidur som håller reda på solens upp- och nedgång. Det astronomiska tiduret kräver ingen extern ljussensor utan slår av och på utifrån de geografiska parametrarna longitud och latitud. Finns både i 1-kanals och 2-kanals utförande.


Thebens astronomiska tidur kräver ingen extern ljussensor, istället tänds och släcks ljuset efter de geografiska parametrarna, longitud och latitud. Utifrån den geografiska positionen kalkylerar uret soluppgång och solnedgång för den angivna platsen för årets alla dagar. Kopplingsur astronomiska. Avsedd för montage på DIN-skena.


Programmering kan nu ske via en App och därefter enkelt överföras till kopplingsuret via Bluetooth Low Energy.

De astronomiska tiduren inom serien SELEKTA låter anslutna förbrukare styras medi enlighet med solens upp- och nedgång utan extern givare. Av naturliga skäl är detta en smidig lösning. I min iver att automatisera vårt hem med z-wave prylar åker nu vårt finfina astronomiska tidur som fungerat felfritt under ett par år ut. Voltimum - Voltimum är en portal med verktyg.


Med detta astronomiska tidur sköts det automatiskt. Används för tillslag och frånslag av elektrisk utrustning. Dessa är enkla att programmera, med grafisk visning, för att styra olika enheter vid vissa tidpunkter. Dessa tidur, av typen SIMPLY, har fördelen att visa programmerade kopplingstider, på ett sätt som känns igen från de äldre mekaniska tiduren.


Kan användas som ett astronomiskt ur , digitalt veckour eller skymningsrelä med givare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.