torsdag 1 juni 2017

Batteri till elutombordare

Fri frakt och leverans nästa dag. Upp till lägre pris hos oss! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!


Denna elutombordare drivs av externt batteri på mellan och volt.

Men det går utmärkt att använda 4st seriekopplade 12V batterier för lägre kostnad. Laddning av batterier till elutombordare Att ljudlöst glida omkring på vattnet med en eldriven utombordare är helt ljuvligt. Att bära batteriet över fören på båten och ta språnget till bryggan för att ta hem det för laddning är inte lika ljuvligt. Riggrörslängd: 7mm. Om du väljer en motor till en båt i fyrametersklassen fungerar de små elutombordarna på 3till 4W bra och det går att köra i farter runt 2–knop.


Ett externt blybatteri på Ah räcker cirka en timme med full effekt och flera timmar om man drar ner på farten, säger han. Slutet, 3-års garanti, bra bärhandtag och laddningsindikator. Själv tror jag att jag har ett 73Ah till min Minn Kota men den blev knappt använd förra året.

Eftersom jag vill lägga jollen på fördäck vill jag inte ha för tunga batterier att lyfta i och ur. Två mindre batterier är dyrare men lättare att hantera. Hur stort batteri behöver jag till båtens elmotor?


Fyra råd: Köp alltid över 100ah. Köp ett batteri av hög kvalitet från t ex Moll, Tudor eller Varta. Köp inte batteri som är gjort för startmotorn till bil. De tål inte samma urladdningar som marinbatterier. Anpassa laddaren till batteriet.


Och kör du full sprutt, jag klockar mitt ekipage till fem knop, räcker batteriet i ungefär minuter. Du måste alltså se till att hålla farten nere om du inte vill råka ut för akut elbrist redan efter en halvtimme. You have access to a web shop. Vi importerar och säljer fritidsartiklar i Scandinavia.


Värrt lager är i Tammerfors i Södra Finland och Postnord är vår partner i logistiken. Ursprungligen postat av Jester Burk II Visa inlägg. Biltemas AGM-batteri däremot är ett bilbatteri konstruerat för stora men kortvariga strömuttag.


Dubbla batterier till elmotorn - Koppla?

Val av batterier till elmotor? Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Brett sortiment av olika batterier. Expansionskit för laddning av batterier till elutombordare. Elutombordare kan subventioneras med procent – om regeringen får som den vill.


Förslaget omfattar inte stöd till inombordare. Elfordonspremien har blivit väldigt populär och nu vill regeringen bredda detta till båtlivet, säger Annika Jacobson som är sakkunnig hos klimatminister Isabella Lövin. Batteriet kan användas i extrem hetta, men vi rekommenderar att det förvaras svalt och mörkt när det inte används. Elmotor-drift till din båt.


Propulsion elektriska utombordare från till kw. Nu blir äntligen det som alla har pratat om verklighet! Med Mastervolts unika elmotorsystem från Bellmarine, kan du glida fram genom Sveriges underbara skärgår helt ljudlöst och utan att smutsa ner.


Antingen ett Biltema AGM 95Ah. Elektrisk båtmotor av hög kvalitet. Jag är inne på två spår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.