tisdag 20 juni 2017

Batteribox plast

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus.

Söker du batteribox? Delbetala i upp till månader. Praktisk batterilåda med bärhandtag, lock och spännband. I locket finns utgångar för kablar. Tillverkad av slagtålig plast.


Batterilåda tillverkad i syrabeständig plast. Skyddar batteri och förhindrar att batterisyra läcker ut i båten. Levereras komplett med lock och fastsättningsrem.

Olika storlekar, den största har en invändig flyttbar skiljevägg, som kan ge ett extra förvaringsutrymme. Måtten är invändiga och avser boxens botten. Lägg till i inköpslistan.


BATTERIBOX 2x 1x 2MM. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt. En smart deluxe batterilåda kan vara lite av allt! Beskytter batteriet og hindrer syre i at lække ud. Med monteringsbeslag og -rem.


Så, för att unvika ett sådant missöde bör du inte förvara dina batterier löst i fickan eller väskan (doh). Skaffa en batteribox ! Enklare modell med spännrem. Invändiga mått: 355x180x2mm. Yttermått: 447x254x2mm.


Armerad plast handtag för säkrare transport. Ventilation för gasbildning vid laddning. Varianter som matchar dina val: Pris. Rem och fästen för att göra fast boxen följer med.


Visa ytterligare Visa färre.

Perfekt för tung hantering och utomhusmiljö. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Med rött lock och fastsättningsrem. Lagerstatus: Finns i lager. Ljusslinga Dura String Light batteribox LED hittar du hos Office Depot.


Vi är störst i Norden på båttillbehör! Tillsammans gör vi båtlivet! Kan rengöras med en mjuk trasa och milt rengöringsmedel Varumärkesinformation. Mever är ett finsk bolag som specialiserat sig på förvaringslösningar i plast och metall.


Mever tillverkar exempelvis en finsk klassiker i form av diskhyllor för väggskåp som kommit att bli en väldigt populär produkt. Kraftig batterilåda med bärhandtag. Utvändiga poler med vingmutter för strömkrävande förbrukare (säkring 30A).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.