tisdag 20 juni 2017

Digital voltmätare båt

Digital voltmätare båt

Nordens största webbshop med välkända varumärken. Allt du behöver för din båt. Högklassiga produkter till bra pris hittar du hos Hjertmans.


Kvalitetsprodukter till elstängsel, gård och stall. Smidig voltmätare som ger dig full koll på dina batterier. Volt visas med röda siffror. Strömförbrukningen ligger på 0-130mA, beroende på om den inbyggda belysningen är påslagen.


Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Till exempel vattentank, bränsle volt, timmar, oljetryck och vattentemperatur. Mätinstrument till bra priser hos Biltema!


Trygg betalning med Klarna #128666; Snabba leveranser: 2-dagar #128281; Köp på web, returnera i valfri butik. Med en solpanel får du möjlighet att ladda och använda elektriska apparater även där du inte har strömförsörjning via 2V. Det kan till exempel vara i fritidshuset eller båten.


DC Grön lcd display. Nu senast hittade jag bland biltillbehören en simpel men mycket praktisk digital voltmätare för cigguttaget. En voltmätare är ett måste för att hålla koll på batteribanken i båten. Jag brukar använda mig av såkallade ”batteritankmätare” som hela tiden räknar in- och utgående ström i batteribanken och på så sätt kan visa hur många amperetimmar det finns kvar i batteribanken.


Bil , Båt , Motorcykel, Vattentät. Lägg till en bevakning så meddelar vi dig så snart varan är i lager igen. Bil, Båt Motorcykel, Vattentät.


SÄKRINGSPANEL MED VOLTMÄTARE Elcentral BLUE SEA SYSTEM 3voltm. En betydligt säkrare metod är det intelligentare instrumentet som känner av UT respektive IN till batteriet och då mäter Ampereflödet UT respektive IN och samtidigt mäter spänningen (samt multiplicerar effektflödet över tid), och på så sätt kan räkna ut och ange hur mycket batteriet tankats i eller ur. Mätaren ger information om hur batteriets kondition är, dess belastning och hur väl generatorn fungerar. Kopplas till elsystemet eller separat strömbrytare.


Voltmätare 5-volt med digitala siffror och färgade LED-indikatorer. Modell: Svart instrument med svart plastsarg. Perfekt när du vill hålla koll på hur mycket volt det är i systemet. Inbyggd remote samt extra strömkabel som man kan ta spänning ifrån.


Båtinstrument - Instrumentpaneler, mätare och givare av alla sorter till din båt ! Det är många detaljer man måste hålla koll på ombord på en båt. Hej, Min fasta voltmätare i båten har gett mig skrämselhicka flera gånger då den indikerar runt 10-11. Däremot när jag mäter med multimeter direkt mot batteriena visar den ca 1V. Därmot visar den inbyggda voltmätaren 1V vid körning då generatorn går för fullt.


Digital voltmätare båt

Testar elstängsels utgång från - tusen volt. Gör målinriktad felsökning mycket lätt och därför effektiv. Digital multimeter med automatisk detektering av mätparametrar. Levereras inom 1-arbetsdagar - Frakt alltid 9kr. Visa alla produkter från märket.


Produktbeskrivning. V) - Denna digitala voltmätare är en riktigt bra del för den som vill ha full kontroll på sitt batteri. När spänningen i batteriet börja dala neråt och når en gräns under 15V så varnar mätaren dig med en blinkande skärm att något kan vara fel på batteriet eller att det behöver tas omhand.


Testar batteriladdare från - 1volt. Digital voltmätare för test av elstängsel och batterier. Snabb leverans för produkter från VDO instrument.


Mäter spänning, ström och resistans med stor precision.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.