tisdag 13 juni 2017

Elko lamputtag vägg

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Garanterar att du får din produkt. Annars får du pengarna tillbaka. Jämför pris på badrum. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Få ett bra pris, jämför innan köp.

DCL betyder Device for Connection of Luminaires, och är en stickpropp och uttag system för att ansluta den fasta belysningsutrustning. DCL vägguttag i ELKO Plus svart. Lamputtag för vägg. Passar alla ELKO kombinationsramar.


Kapslingsklass IP20. Levereras med täcklock. Stickpropp ingår ej i denna modell och köpes till separat. Finns i två olika storlekar med mått: 84x84mm och 90x90mm, se separat artikelrad.

Skruv- och snabbanslutning. Fästskruvavstån 60mm. Med DCL (Device for Connection of Luminaires) som är en stickpropp och uttagssystem för att ansluta den fasta belysningsutrustning. Kompatibel med samtliga Elko kombinationsramar.


Populära serier från Schneider Electric och Elko. Vi har både de nya DCL modellerna samt de äldre vanliga lamputtagen. Logga in för att se prisuppgifter. RS tillhör den mest sålda serien inom elmaterial.


Uttag DCL ELKO Plus vit, är den nya standarden för belysningsuttag, exempelvis fönsterbelysning. Här har vi samlat uttag, lampproppar och tillbehör från de populära serierna hos ABB, Schneider Electric och Elko. Alla produkter är certifierade och framtagna för att uppfylla de högsta kraven. DCL lamputtag i ELKO Plus lamputtag för vägg.


Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. DCL- lamputtag för vägg som passar alla Elko kombinationsramar.


Snabbanslutning med stickklämma. Infällt lamputtag för montage på vägg , 2-pol.

För infällt montage i standard apparatdosa med 60mm fästskruvavstån eller utanpåliggande med. Med lamputtag för vägg som passar samtliga Elko kombinationsramar. Vägguttag för infällt montage. Modellen är 2-polig och jordansluten.


Voltimum - Voltimum är en portal med verktyg. Kan även monteras på. A IP2 snabbanslutning. Knock-outs för kabel och minikanal 12xmm samt stort kopplingsutrymme för extra anslutningar.


LAMPUTTAG 2-POL 08.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.