onsdag 7 juni 2017

Eluttag tyskland

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Landet har en stor kulturell mångfal med både medeltidsstäder eller pulserande metropoler. För att koppla in elektriska apparater i hushållen behövs en sladd med en kontakt med ett bestämt utseende för att den ska passa i ett eluttag som också behöver ha ett standardiserat utseende. Standarderna varierar världen över.


Det finns ett antal icke-passande standarder.

Ursprungligen användes inte jordade uttag och kontakter. Eluttag för länder i Europa. Ifall ni reser runt i Europa är det viktigt att veta vilka eluttag som finns i de olika länderna så att man inte står med en urladdad telefon och en dator utan batteri. Kontroller därför innan ni åker i väg till något land i Europa vilka olika eluttag som används. Du behöver då ingen adapter och kan med säkerhet ladda mobilen eller få ström till datorn då du befinner dig i landet.


Uganda – 240V – G Ukraina – 230V – C,F Ungern – 230V – C,F Uruguay – 220V – C,F,I,L USA – 120V – A,B Uzbekistan – 220V – C,F,I. Venezuela – 120V – A,B Vietnam – 220V – A,C,F Vitryssland – 220V – C,F. Zambia – 230V – C,G Zimbabwe – 240V – G.

I Estland används elektricitet med växelspänningen 2Volt som har frekvensen Hz. Rysslands äldre uttag och kontakt har något mindre stift och hål. Finns endast som kontakt inte uttag. Tyskland – 230V – C,F.


Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. Prylar från tyskland brukar inte vara dåliga. Det mesta som har med bygg att göra är dyrt i Sverige. I hela storstadsområdet bor cirka miljoner invånare.


Med förorter har staden miljoner invånare. Berlin är genom sitt kulturella och historiska arv en av Europas mest kända och besökta metropoler. Ta tåget till din nästa destination - över 8transportbolag på en plats! Vanliga, platta kontakter kan anslutas utan problem.


Detta är en korsreferenslista som hjälper dig att se vilken spänning, stickpropp och eluttag olika länder har. I översikten nedan visas vilka uttag som fungerar med stickpropparna typ C och F. I Sverige används stickpropp typ C (ojordad) och typ F (jordad). Huvudstaden Berlin är ett resmål som lockar fler och fler svenskar varje år med sin charm och ungdomliga stämning.

Elko Plus är designade vägguttag i hög kvalitet. Dessa eluttag finns i vitt, svart eller silver och passar därmed alla miljöer. Re: eluttag annat än eljo ? Antar att du kolla elbutik.


Annars är det väl bara om man känner någon elektriker som vill handla åt en, själv har jag fått tag i en som köper åt mig, får Lexel Senso till ca lägre pris än elbutik. Snabb leveranser av elprodukter från en riktig elbutik online. Ska du ut och resa och vet inte vilket eluttag ditt resmål har? Jordad reseadapter för att koppla in utrustning från bl. USA, Englan Australien, Italien och Schweiz i Sverige.


Vänligen meddela om du behöver el när du bokar din båtresa. Vi har en adapter för spanska flaskor med oss i vår svenska bil, plus att vi. Flaskorna kan lånas mot pant och lämnas tillbaka när semestern är slut.


Bläddra genom potentiella leverantörer inom branschen eluttag på Europages, en världsomspännande B2B-plattform för inköp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.