måndag 26 juni 2017

Högtalarkabel biltema

Högtalarkabel för HiFi. Se och testa din vara direkt i butiken innan du köper eller hemma med dagars öppet köp. Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus.


Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.

Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Passar bra för medeleffektsystem eller vid kortare kabeldragningar vid högre effekter. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.


Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Kablar Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Se våra senaste produktnyheter.


Läs katalogen redan idag!

Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Med rätt adapters och ljudkablar av kvalitet blir ljudet ännu bättre och stabilare.


Upptäck alla kablar, adapters och andra tillbehör till ljud här! Jag bara undrar hur dålig tycker ni att Biltemas OFC högtalarkabel är? Aldrig provat men den är säkert lika bra som vilken lika grov kabel som helst.


I ärlighetens namn tillstår svararen att han aldrig provat. När detta är överstökat kommer budskapet som ett brev på posten: Ingen skillnad mellan kablar, bara dom är lika tjocka. Martin: Conan Member. För kabeldimensioner på mm² till mm².


Guldpläterad mm banankontakt. Alltid snabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.


Tvåledarkabel som t. En normal kabel, ungefär en normal lampslad är inte speciellt dålig, när det gäller de renodlade elektriska parametrarna, som högtalarkabel (ofta mycket bättre än svindyra högtalarkablar). När det gäller induktansen så påverkar den tonkurvan redan vid strax under 100kHz medan kapacitansen inte börjar påverka förrän strax under 1GHz! Skickar iaf ljudet till frontarna. LÅGNIVÅKABEL RCA M.

Högkvalitativ högtalarkabel i ren koppar (OFC). Spara produkten till en lista. Lägg till i inköpslistan. Informera mig när priset sjunker. Jämför med andra produkter.


Prisjämförelse (0) Pris exkl. Inga butiker hittades för denna produkt. Vad du får göra själv med el hemma Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet.


De flesta elarbeten måste utföras av en behörig elinstallatör, men en del enklare arbeten får du utföra själv, om du har kunskap om hur du ska göra. Re: Skarva högtalarkabel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.