tisdag 6 juni 2017

Kopplingsur digitalt

Verktyg till bra priser. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser.

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Styr eluttag, lampor etc. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Ett traditionellt kopplingsur pluggas in direkt i vägguttaget och är försett med ett timervred där du kan ställa in en nedräkning för när den anslutna apparaten ska slå av eller på.


Astrour och digitala kopplingsur är avsedda att monteras på en DIN-skena i en elcentral och sköta detta per automatik. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på. Digitalt kopplingsur.


Tänd och släck lampor automatiskt.

Lättåtkomliga knappar på ovansidan. Batteribackup: 1h. Tidstyr din fast installerade belysning. Modulbredd moduler.


EGN2år ett digitalt kopplingsur med 2-kanaler, driftsätts direkt med knappar i front alternativt via bluetooth med appen Hager Mood. Uret har även integrerad QuickLink radio för sammanlänkning av t. Möjlighet till induviduella program, bestående av upp till 40st steg. I appen Hager Mood kan användaren spara sina egna mallar.


För montage på DIN-skena. Kortaste inkopplingstid minut. Gångreserv månader. Mekaniskt kopplingsur som du använder i din normcentral. Kopplingsur, digitalt.


Köp Timers, klockströmbrytare online på kjell. Astrouren, TWA, styr automatiskt belysningskretsar beroende på tidpunkten för soluppgång och solnedgång. Med ett astour krävs ingen kabeldragning för dagsljussensor vilket minskar installationstiden.


Allt som krävs är inställning av att longitud och latitud. TR 6Tophar en driftspänning på 2V AC och - Hz i frekvensområde.

Veckour och dygnsur. Med stycken minnesplatser samt nollpunktsbrytning för relä-skonande koppling och hög lamplast. Re: kopplingschema för kopplingsur.


Ser ut som att den ska matas på kontakt och (för sin interna funktion), ser inte på schemat om det är 230V men det är nog troligt - det står i bruxen (viktigt förstås). Delbetala i upp till månader. KOPPLINGSUR DIGITALT VECKA 1-K hos ELDIREKT.


Ingång för extern styrning av ordinarie program via t. Den externa styrningens funktion är separat programmerbar för on, off, auto eller slumpfunktion. Minneskapacitet till–, frånslag. Bygger 2st moduler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.