onsdag 7 juni 2017

Omvandla kw till ampere

Vi erbjuder frekvensomriktare för den svenska marknaden, från både Danfoss VLT och VACON. Vi levererar tillförlitliga produkter som passar just dina tillämpningskrav. Kontakta någon av oss på Busck?


Tveka inte att höra av dig. Stort återförsäljarnät. Hitta återförsäljare av elmotorer.

Koll på det senaste inom branschen? Ständigt nya saker hos Busck. Hos oss hittar du allt inom batterier, lampor, strömförsörjning och IT. Kopiera till Urklipp. Räknarna är tillgängliga på svenska och är lätta att använda.


I ampere mäter styrkan hos elströmmen, i watt - elektrisk, termisk och mekanisk kraft. Ampere och watt i elektroteknik är sammankopplade med vissa formler, men eftersom de mäter olika fysiska kvantiteter är det inte möjligt att helt enkelt omvandla ampere till kW. Behöver du något konverteringsprogram eller liknande programmering till din hemsida hör av dig till christer at heddata.

Hostad hos HedData AB. AC single phase amps to kilowatts calculation. Omvandla Hk Till Kw. Skillnaden mellan kva. Genom att använda en mjukstartare från ­Danfoss sparar du energi, utrymme och kostnader.


Kilowatt (kW), effekt. Watt, med symbolen W, är härledd SI-enhet för den fysikaliska storheten effekt. Enheten har fått sitt namn efter den skotske uppfinnaren James Watt. En äldre beteckning på watt är newtonmeter per sekund. Konvertera Effekt : Skriv ut sidan: Här kan du konvertera mellan olika effektenheter som watt, megawatt, terrawatt, hästkrafter, m. Konvertera watt till ampere använda denna ekvation: ampere=watt delat med volt.


Har du då en generator (laddare) i bilen som ger 1Ah, så tar det alltså timma för generatorn att ladda detta batteri till 1 ,, i detta fall drivs generatorn med hjälp av bilmotorn som i sin tur drivs med t. Att räkna mellan enfas watt ampere ohm osv kan jag men hur blir det med trefas. Jag har en trefas motor, till vedkapen, på 4. Hp cosfi (om jag minns rätt). Om jag räknar om 4. Hp till Watt får jag lite drygt 3kW.

Men bur mycket ström drar den på varje fas. Hur mycket kan man belasta 20A trefas i. Ger resultatet 1Ampere PS. Kalkylator för beräkning av spänning, ström, effekt och resistans.


Ange två kända värden. Ström mäts i Ampere (A) och difineras som den ström som passerar genom två raka parallella ledare med oändlig längd på en meters avstånd ifrån varandra. Tid Den tid under vilken energin används för att skapa ett arbete. Har beställt bergvärme å sitter å lurar på hur mycket tångamperemetern ska visa när (om) elpatron kickar in. Jag beräknar enligt följande.


En watt är ett mått på Power Conversion, medan ampere. Du har en kylbox som drar X ampere vid 12V. De är så klurigt konstruerade att de omvandlar den överspänning regulatorn ger till laddström. Värmer huset med Fujitsu ASY 9LB, som ger ca kW vid -7.


Enligt anvisningar skall den dra 45w på ett normalprogram. Vid 400V är det endast i fasledningarna. Detta kommer lika 23KW.


Förut körde jag med ampere trög säkring till garaget ,då gick kompressorn bra. Säkringen klarade strömspikarna i starten. Sedan böt jag central i garaget till en nyare med jordfelsbrytare och automatsäkringar ampere ,de klarade inte srömspikarna.


Min fråga är att om jag byter till ampere automatsäkring i nya centralen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.