fredag 7 juli 2017

Adapter cigguttag

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. SteyrTek -adaptrarna är gjorda av aluminium i hög kvalitet.


AC adapter 12V 3A med cigguttag.

Köp Strömuttag och cigguttag snabbt och enkelt på nätet! Hög kvalitet Bra priser Brett proffssortiment Snabba leveranser! Använd all den utrustning du har i bilen som drivs med V DC-ström i hemmet tack vare denna smidiga omvandlare till ett vanligt vägguttag.


Cigarettändaruttaget gör att du kan ansluta din bilutrus. Adapter från mm diam. Icke korroderande metalldelar. Kabeldragavlastare i båda kontakterna. Köp delat Cigguttag till bilen online hos oss på 24.


Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad.

Monteringshål: Ø mm. Välkommen till Jula! Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Med en solpanel får du möjlighet att ladda och använda elektriska apparater även där du inte har strömförsörjning via 2V. Det kan till exempel vara i fritidshuset eller båten. Praktisk, liten och smidig cigarettplugg med st USB-uttag som ansluts till cigarettändaruttaget i din bil. När du ansluter pluggen lyser den blått.


Du kopplar in en USB-kabel (medföljer ej) för att ladda din telefon, gps, datorplatta, mp3-spelare etc. Levereras inom 1-arbetsdagar - Frakt alltid 9kr. Produktbeskrivning. Butiken är full med produkter för dig som. Finish är en blank polish som skyddar och återskapar lystern på gummi och plastdetaljer.


Finish har en mycket god rengörande förmåga och kan även användas i motorutrymmet. Laddas via cigguttag eller 2volt och har USB uttag samt 1 och volt ut. VW-diesel även om det var nära.


B= inga problem. Denna adapter omvandlar ett vanligt 230V uttag till ett bil-cigarettändaruttag. Strömadapter från Cigguttag 12~24V till 5V.

Vid frågor, kontakta oss. Antal: Styck Lägg till i önskelista Köp. En kompakt USB-laddare för mobiltelefoner och surfplattor. A för snabb laddning.


Smarta produkter som passar till 12v cigarettuttag. V uttaget eller cigarettuttaget som det även kallas användes förr i tiden framförallt till att värma upp en liten tändare, Idag har vi mycket rastplatser efter vägarna och många ser bilen som en del av hemmet som ska vara rent och fräscht, De flesta cigarettrökare går ofta ut ur bilen och röker idag. Tekniska data Utspänning VDC Utström A Visa mer.


Pris per månad: Kreditkostnad: Effektiv ränta: Logga in Ansök om Smart-medlemskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.