onsdag 12 juli 2017

Airbag motstånd till stolar

Välj bland enklare, moderna, trendiga och klassiska modeller av stolar. Möbler, belysning och gardiner. Köp Cancerfondens armband hos oss. Intäkterna går till Rosa Bandet. Se hela utbudet här!


Shoppa praktiska barstolar.

Stort utbud av inredning! Enormt sortiment av stolar. Vilket motstånd passar min bil? Motstånden är universal och passar samtliga bilar. Till airbag i ratt och passagerarsida instrumentpanel.


Nej, motstånden är endast för airbags. Används i regel för urkoppling av airbag i stolar. SNABB LEVERANS FRÅN STORT EGET LAGER OCH ALLTID BRA PRIS PÅ DELAR OCH. Glöm inte att koppla ur bilens batteri innan du monterar bort airbagen och installerar motståndet !

Ohm för urkoppling av airbag i stolar och sidoairbag samt bältessträckare. Vid flerstegs-airbag krävs ett motstånd per kontakt. Tänk på att vid flerstegs- airbags behövs ett motstånd per kontakt! Installationsanvisning medföljer. Moståndet kopplas in med samma kablar som går till förarens airbag.


Airbagmotstånd i universalutförande. EJ till stolar och sidoairbags. Ohm till alla övriga airbags samt bältessträckare. Koppla bort airbag på stolar ,Vfas 1. Ta en hammare o slå till på sidan av stolen , utlöser den så har du en (Rekommenderas ej) V70n 2. Brukar sitta en snabbkontakt till den under stolen. Flyttar till egen lägenhet, vad för nät?


Damm och dålig luft i rummet - är det luftrenare. Ersättning för ombokad flygresa? Välkommen till Trendrum.


Man kan ersätta airbagen och lura systemet med ett motstånd ( resistor ) Standard är ett 2. Passar airbagkontakter till både förare och passagerarsidan till samtliga bilmodeller. Köper man ett korrekt rattnav direkt för bilar med airbag ( airbagnav ) är motståndet redan integrerat och man slipper dessa problem. Några tankar från en som jobbat med airbags.

Man har inte snålat genom att sätta in en sensormatta i stolen , frontalbagen på passagerarplatsen är i de flesta bilar helt enorm och det är alltid en risk med att blåsa en 300l (eller nåt) airbag , kan man slippa det så är det ju såklart bra. Jag har airbag från mina gamla stolar. Har skaffat mig nya stolar till skodan, men jag vet att jag kommer att få problem med airbagarna i stolarna ! När jag rycker kontakten kommer airbag -lampan tändas, och airbagarna fram kommer sluta fungera, vilket jag inte vill! En normal lysdiod lyser rimligt starkt vid 4-5mA så mätströmmen är gissningsvis i den regionen eller något mindre. Sen åter till ämnet och lite info.


Beroende på årsmodell av bil samt version av airbagstyrdon finns olika tillvägagångsätt vid urkoppling. Med motstånd samt att man spärrar airbagen elektroniskt med dator. Spärr elektroniskt samt att man drar isär kontakten , här får ej motstånd användas. Om man lättar på kåpan till rattstången så finns det där en kontakt.


Du har nu ingen airbag om olyckan skulle vara framme. Tror inte man kan köpa denna sats över disk och själv montera då detta MÅSTE utföras av auktoriserad verkstad för att vara godkänt av försäkringsbolag, besiktning m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.