tisdag 4 juli 2017

Användning startkablar starthjälp bil

Se vårt sortiment av Kylboxar. Köp online och få snabb leverans! Köp Luftkompressorer från Conrad. Köp Backkameror online på Conrad. Allt för bilen samlat på ett ställe, köp Starthjälp på nätet och få snabb leverans!


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Användning av startkablar bör endast göras i nödsituationer där man behöver ha igång den bil som inte startar snarast. Starkablar bör ej användas för att ladda ett fullt urladdat batteri, endast om man exempelvis ha råkat ha igång bilens belysning, radio eller annan utrustning för lång tid med motorn av, och den behöver en mindre laddning under några minuter för att starta.


Stäng av bilen som ska ge starthjälp. Hur du startar med startkablar. Steg – Fäst pluskabeln (röd) till pluspolen på batteriet som ska laddas. Steg – Anslut den andra änden av pluskabeln till pluspolen på bilen som ska ge kraft.


Steg – Anslut den ena änden av minuskabeln (svart) till minuspolen på bilen med ett fungerande bilbatteri. Starthjälp är en kraftfull batteriladdare som likt startkablar kan starta en bil trots ett helt urladdat batteri. En startbooster är en variant av starthjälp.


Så här kopplar du startkablarna. Idealisk starthjälp i krisande situationer, får ditt batteri att hoppa igång inom min. Kan användas som adapter vid laddning av elektronikartiklar.


Användning startkablar starthjälp bil

Vissa nya bilar har teknik som kan slås ut. Kopplas in via fordonets V-uttag. Vissa bilar har särskilda uttag för starthjälp så att man inte kopplar dem direkt till batteriet.


Om bilen inte körs längre sträckor utan endast används för kortare resor på till minuter åt gången så hinner inte generatorn inte arbeta länge nog, vilket i längden påverkar bilbatteriet negativt. Ett brett urval av bilsemestrar med förmånliga hotellpaket i olika länder. Risskov Bilsemester har ett brett utbud av upplevelser till låga priser. Bilarna behöver stå nära varandra, eftersom startkablarna ofta är rätt korta.


Starta motorn på den bilen som tar emot starthjälp. Dessa sju steg är viktiga att följa för att startkabeln ska fylla sin funktion. Inhandla dina startkablar hos CD Bilradio.


Om du aldrig har använt dig av startkablar innan så kan det kännas läskigt och lite obehagligt. Därefter bör du tänka på är att med säkerhet identifiera batteriernas plus- och minuspoler. Använder man startkablar från en annan bil får hjälpande bil inte vara igång vid startögonblicket. Att hjälpstarta en nyare bil utan att veta vad man håller på med kan bli dyrt! Att man skulle riskera att skada sin egen bil genom att ge starthjälp åt en pundaropel låter mest som allmänna fördomar (byt ut pundare mot invandrar- eller vad som nu passar).


Den enda stora risken med startkablar överhuvudtaget är att de kan kopplas fel, och där är ju lite kunskap och vana ett gott botemedel. Startkablar som är lätta att använda. Våra startkablar säljs i paket med två stycken, varav en är svart och en är röd. I änden av varje kabel så finns en kraftig klämma som har ett isolerande handtag så att du enkelt och tryggt kan montera kablarna. Innan du köper en starthjälp bör du kontrollera så att produkten verkligen rekommenderas till din bil.


Med mjuk isolering och helisolerade handtag. Om det inte står något i handboken, hör med din bilförsäljare. Lätthanterliga även i sträng kyla. Levereras i praktisk förpackning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.