tisdag 18 juli 2017

Aux kabel bil iphone

Aux kabel bil iphone

Apple Lightning - Aux Adapter. Hi-Fi Produkter som passar dig. Se och testa din vara direkt i butiken innan du köper eller hemma med dagars öppet köp. Om du är noga med hur elektronikprylar ser ut är det bra att veta att vi har AUX-kablar som inte bara är funktionella utan även riktigt snygga. Det finns de som hävdar att det går att förbättra ljudet med en bra AUX-kabel men framförallt handlar det om att välja en välkonstruerad kabel som har lång livslängd.


Aux kabel bil iphone

Aux kabel - Usb-förlängare. I vårt sortiment har vi flera AUX - kablar i olika längder och färger. Jämför pris och läs våra kunders recensioner. Köp din nya AUX-kabel fraktfritt online eller beställ och hämta i din nya närmaste lagershop. Ladda din telefon under tiden för att aldrig bli utan favoritmusiken.


Vi har ett stort utbud av mobiltillbehör till superbra priser! Riktigt bra ljud kräver riktigt bra ljudkablar. Hos oss hittar du alla typer av kablar du kan tänkas behöva: aux , RCA, optisk, mm och många fler.


Vare sig du letar efter en ljudkabel till din subwoofer, eller behöver förlänga din befintliga ljudkabel har vi både billiga och bra kablar för alla dina behov. Hitta din favoritvara hos Europas överlägset största specialkedja inom kvalitets-hifi. Noggrant testad och renoverad för garanterad kvalitet. Swappie erbjuder alltid mobiler till fantastiska priser, med månaders Swappie Garanti. Compatible Suitable】Suitable for all the iPh.


Vi erbjuder eftermontering på allt från original AMI (Audi Music Interface) till enklare AUX -lösningar. Välj bland våra välsorterade och beprövade lösningar och öka din glädje och komfort att köra din bil. Du som kund väljer vad som passar just dig. Med den här adaptern kan du ansluta enheter med mm hörlursuttag till Lightning-enheter. Hitta rätt kabel , laddare eller adapter till din mobil.


Aux kabel bil iphone

Vi har lösningarna för laddning, anslutning och överföring. Det är en meter lång kabel med lightning-kontakt i ena änden, och en mm ljudkontakt (AUX) i den andra. S­m­a­r­t­p­h­o­n­e­h­å­l­l­a­r­e.


Informationen om bilstereons egenskaper är begränsa men det finns bland annat ett tillval som kallas ”X-paket” med både AUX och usb-ingång. På fm-sändaren knappar du in den fm-frekvens som sändaren skall sända i, tex 88. Ratta nu in din bilstereo till samma frekvens. Då får du in sändningen från fm-sändaren.


Du kan välja vilken frekvens du vill på hela fm-bandet. Kabeln är konstruerad för extrem hållbarhet och daglig användning. Kanske behöver du en Adapter kabel Lightning till 3. Prisvärda tillbehör till olika mobila enheter. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Renoverade mobiler i toppskick. Gratis mån garanti. Snabb leverans 1-dygn. AUX kablar för att kunna lyssna på din favoritmusik eller ljudbok i bilen vilket gör resan lättare.


Bilhållare till telefonen kan underlätta om du behöver använda den som gps eller vill ha den synlig under färden. Använd en analog kabel. Den enklaste lösningen är att använda en kabel som ansluter telefonens hörlursuttag och bilens stereo AUX-ingång. Det som du behöver är en hane- hane mm ljudkabel. Lägg en kontakt i hörlursuttaget och den andra i hjälpingången och du kommer att få anslutning på bara några sekunder.


Denna superenkla AUX Adaptern ger dig möjligheten att ansluta valfri ljudkälla direkt till din originalstereo! Avsedd för bilar utan navigator. Køb 1M AUX kabel 5mm t. Kablar Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar , smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Kabler og tilbehør hos thansen.


USB till USB Type-C.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.