torsdag 20 juli 2017

Energimätare 3fas trådlös

Se vårt urval av USB-laddare här. Leverans till din dörr på 48timmar! Stort sortiment av transformatorer. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Sök och jämför Elmätare fas din till ett billigt pris antingen från en dator eller din mobil. Båda varianterna kommer med tre olika kommunka-tionsgränssnitt. Puls, RS, Modbus och M-bus. MID-godkänd 3-fas elmätare med vanligt fast räkneverk, effektmätare som visar exakt hur många watt som för tillfället förbrukas samt ett nollställbart trip-räkneverk. För mm dinskena.


Har ni inte behov av exportfunktion så är det denna elmätare vi rekommenderar! V DC strömförsörjning. Med en trådlös elmätare kan du enkelt mäta el och energi för att upptäcka svinnet i just ert elnät.


Sen kan du enkelt reducera elkostnaderna. SDM6modbus MID Vför DIN-skena 35mm, bredd: moduler (mm), 3-radig display som visar bland annat: Räkneverk, spänning, ström, effekt, frekvens, effektfaktor mm. En sändare följer me övriga kostar 1kronor styck.


En energilogger fungerar likt en elmätare som registrerar förbrukning och loggar sedan elförbrukningen. Smidig strömtångslogger för faser. Kan användas på isolerade ledare med en spänning på 6V. HAGER ENERGIMÄTARE 3-FAS 80A DIREKT PULS Denn Visa mer. Bakgrundsbelyst display.


Energimätare 3-fas trådlös med USB. Visar hur mycket el som förbrukas i realtid och med m räckvidd. Med denna 3-fas från OWL får du informationen om nuvarande förbrukning som du kan jämföra med historiska data i upp till år. Data om förbrukningen kan lagras i datorn och presenteras i tabeller eller som grafer. Trådlös visualisering och styrning med programvaran, för upp till 100st energimätare med SO gränssnitt tillsammans med FSSenergimätar- och sändarmodul, 2-vägs energimätare med RS485-BUS, 3-fas energimätare med RS485-BUS samt 1-fas mätar- och sändarmoduler.


Programvaran kan laddas ner gratis från Eltakos hemsida. GARO har ett brett utbud av energimätare anpassade för DIN-montage. I sortimentet finns mätare med enkel pulsutgång men också kommunicerande mätare som lämpar sig bra att integreras i överordnade mätsystem.


De nya energimätaren från Hager erbjuder skräddarsydda lösningar för varje applikation - välj mellan pulsmätning, M-Bus eller Modbus-gränssnitt och möjlighet till tariffstyrning vid behov. Mätaren är debiteringsgodkänd enligt MID (MI003). På displayen visas samtidigt total förbrukning i kWh och momentan förbrukning i kW. GARO digitala energimätare för 3-fassystem är endast moduler breda och därmed mycket lättplacerade i alla typer av elcentraler som har DIN-montage.


SCHNEIDER ELECTRIC ENERGIMÄTARE 3FAS 63A. Direktmätning upp till 63A. Noggrannhetsklass 1. Displayen har rader. Minnesfunktion vid strömavbrott. Komplettera med GARO energimätare i elcentralen för aktivering av dynamisk lastbalansering.


EcoGuard WL är vårt egenutvecklade trådlösa radiosystem för kommunikation mellan de olika enheterna i ett mätsystem. The Owl 3-fas energimätare - Testvinnaren från England är äntligen här. A med trådlös värmevakt. Nu med trefas-koppling!


Ofta är man omedveten om när och hur man förbrukar sin energi. Handla ENERGIMÄTARE 3-FAS 80A till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. GARO lanserar ett helt nytt sortiment av direktmätare för 1- och 3-fas.


Samtliga har stora, moderna touchdisplayer för enkel och smart användning. Har kollat efter energimätare för att mäta specifika grupper (x golvvärme och värmepump). Har bara sett trådlösa med klamrar och dem klarar inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.