måndag 10 juli 2017

Kopplingsur dinskena

Titta på vårt breda sortiment. Snabb leverans, fri frakt över 300kr. Beställ enkelt online. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här.

Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Batteribackup: 1h. För montage på DIN-skena (två moduler bred).

Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Logisk och enkel textorienterad programmering, med överskådliga menyer.


Tydlig text med hög kontrast på bakgrundsbelyst skärm. Astrour och digitala kopplingsur är avsedda att monteras på en DIN-skena i en elcentral och sköta detta per automatik. Ett traditionellt kopplingsur pluggas in direkt i vägguttaget och är försett med ett timervred där du kan ställa in en nedräkning för när den anslutna apparaten ska slå av eller på. Modulbredd moduler. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.


Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Returnera, ångra ett köp?


Styr eluttag, lampor etc. Theben SUL180A är ett kopplingsur som endast bygger modul, avsett för montering på DIN-skena i normkapsling alternativt utanpåliggande montage i separat beröringsskyddad kåpa. SUL 180A har ett utbytbart batteri med ca tre dygns gångreservtid.


Längd: 1mm Lägg till i inköpslistan. Digitalt kopplingsur med veckoprogram och impulsfunktion.

Andra kunder köpte också. Re: kopplingschema för kopplingsur. Ser ut som att den ska matas på kontakt och (för sin interna funktion), ser inte på schemat om det är 230V men det är nog troligt - det står i bruxen (viktigt förstås).


Analogt kopplingsur! Detta kopplingsur fungerar som en timer i kombination med ett eluttag. Fungerar utmräkt om du exempelvis vill att en lampa ska tändas och släckas bestämda tider.


DIN-skena med bara ett klick. Enkel att programmera. DIN-skena (45) Infällt montage (1). Kopplingsuret har en modul. MINNESKORT FÖR ITA 1C-4C.


DIN-skena används i kopplingar för att smidigt montera elektriska komponenter med snäpp-fästning. Komponenternas bredd brukar benämnas i antalet moduler, där en modul motsvarar 1mm. DIN står för Deutsches Institut für Normung, som betyder Tyska institutet för standardisering.


Kompakt kopplingsur som endast bygger modul, avsett för montering på DIN-skena i normkapsling alternativt utanpåliggande montage i separat beröringsskyddad kåpa. Uret har även integrerad QuickLink radio för sammanlänkning av t. Möjlighet till induviduella program, bestående av upp till 40st steg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.