torsdag 20 juli 2017

Pingi avfuktare pris

Avfuktare från Attack för hemmabruk så väl som professionellt bruk. Undvik fukt- och mögelproblem i boendemiljö, förrå källare och på vinden! Låga priser på kända märken - Se utbudet av Avfuktare här.


Styr eluttag, lampor etc. Kol För bilen, husvagnen etc.

Genom fuktindikator är avfuktaren mycket enke. Pingi Bilavfuktare. Nominerad till årets produkt! Avfuktaren fångar upp fukt från luften och indikatorn ändrar färg ju mer fukt som samlas. När indikatorn är rosa, stoppa in avfuktaren i mikron minuter.


Kan även torkas i solen. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.

Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. En helt fantastisk produkt som inte lämnar några spår och kan användas i närheten av både barn och husdjur. Se våra låga priser på Avfuktare - Stort utbud av kända märken.


Inga kostsamma påfyllningar behövs. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Håller fukten borta från bilen, husvagnen, båten och hemmet.


Använd en avfuktare av det slag som du kanske känner igen från husvagnar och sommarstugor. När vår avfuktare inte kunde suga till sig mer, laddade vi upp den en halvtimme i mikron och den var den klar för nya uppgifter. WENKO Bil avfuktare -set , påse med 1kg, påse per 2g.


Den är en effektiv avfuktare med kapacitet. Olika luftavfuktare är anpassade för olika typer av utrymmen, läs mer om respektive produkt för att hitta rätt. Vi har allt från automatiska kondensavfuktare till smidiga, enkla modeller liknande Torrbollen, som alla tar upp överskottsfukten i luften.


Hos oss hittar du även refiller, filter etc. Kolla alltid med oss! Alltid låga priser ! Väljer du ”Hämta i butik” kan hämta dina produkter efter minuter, i eller utanför din butik.


Ett både ekonomiskt och säkert sätt att avfukta.

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Absorberar effektivt fukten som sitter i de flesta material i allt från textilier till källare och fordon. Rinner inte, läcker inte och lämnar inga fläckar.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Absorberar fukt mycket effektivt, torkas enkelt i mikrovågsugn, solen eller på ett element. Billiga biltillbehör från proffs.


Luftavfuktare till bil för bilar: köp i vår biltillbehörsbutik. Vi har luftavfuktare från kända tillverkare som Woods och Wilfa. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Leverans sker med ordinarie veckobeställning.


PINGI AVFUKTARE är lösningen på fuktproblem i bilen, husvag-nen, båten och hemmet. En indikator på utsidan visar när det är dags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.