torsdag 13 juli 2017

Pskiva självhäftande

Brett sortiment av verktyg. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser.

Allt du behöver när du behöver det. Besök oss i butik eller på ClasOhlson. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Utbud kan variera mellan stationer, kontakta din närmaste station för tillgänglighet.


Den självhäftande p-skivan anpassas med ert unika digitaltryck, både på fram- och baksidan. Parkeringsskiva självhäftande. Smart och praktisk P-skiva i kreditkortsstorlek, format 54xmm.


Självhäftande - för montering i framrutan.

I priset ingår tryck av er logo eller ert budskap på hela fram och baksidan av parkeringsskivan i 4-färg CMYK. Fullfärgstryck på båda sidorna ingår i priset. P-skiva med laminerad yta och självhäftande baksida för enkel montering i framrutan. P-skivan kan tryckas på både fram- och baksida vilket ger gott om plats för budskap.


Mått på p-skiva, 86xmm. Minsta antal: 5st. Vi har vanliga p-skivor som läggs i framrutan, men även självhäftande p-skivor som alltid sitter där de ska (utan att göra åverkan på fordonet).


Formacs p-skivor finns i olika utformningar med olika egenskaper. På vissa av våra p-skivor har vi även olika ytvikt, vilket i praktiken innebär olika tjocklek på materialet. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Har man en butik, ett köpcentrum eller liknande med en parkeringsplats som kräver p- skiva är det alltid uppskattat om besökarna kan få en skiva om det inte har någon redan. Dessutom har en p- skiva en stor tryckyta som kan tryckas med erbjudanden och reklam.


En tidlös profilprodukt som. Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Returnera, ångra ett köp?

Smart P-skiva i kreditkortsstorlek, format 52xmm. Trycket görs i full färg, CMYK, på fram och baksida. Park Micro är en elektronisk p-skiva som uppfyller lagens krav och samtidigt ser bra ut i framrutan.


Stora lättläsliga digitala siffror Park Micro har stora lättläsliga digitala siffror på både framsidan och baksidan. Med Park Micro elektronisk parkeringsskiva i din bil behöver du inte längre oroa dig för att glömma justera parkeringstiden och riskera kostsamma bouml;ter. Den hauml;r parkeringsskivan registrerar elektroniskt bilens fouml;rflyttningar och stauml;ller automatiskt in ankomsttiden.


P-skivan monteras lätt på minut på insidan av vindrutan med den medföljande självhäftande bygeln, och drivs med st AAA-batterier. Får ej placeras på passagerar sidan. AutoParkTime uppfyller alla svenska lagar och förordningar som gäller parkering med P-skiva och är godkänd av P-bolag.


Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar. En parkeringsskiva (kortforp-skiva) eller parkeringsbricka är en anordning som används för att visa bilens ankomsttid på en avgiftsfri parkeringsplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.