onsdag 12 juli 2017

Restaurang och storkök

Svarar ni med kryss i högra kolumnen, fortsätt fylla i de tre. Här hittar du recept- och tillagningstips samt den senaste matkunskapen från branschen och från prisbelönta Arla-kockar. Högeffektiv och oerhört prisvärd micro anpassad för restaurang och storkök men fungerar lika bra i h. Fett är brandfarligt och om det tar eld så blir det höga temperaturer i din imkanal – vilket kan leda till stora bränder.


Därför ska alla storkök samt alla restauranger enligt lag låta rengöra sin imkanal med jämna mellanrum.

Arbetar du inom restaurang , café eller storkök ? Hos Findus Foodservices hittar du ett brett utbud av uppskattade produkter och smarriga recept. Vi erbjuder allt från vegetariskt, fisk, grönsaker, kött, bageri och Special Foods. Köper, byter, säljer samt förmedlar alla förekommande nya och begagnade maskiner inom restaurang och storkök. Erbjuder även specialtillverkade enheter samt rithjälp! Menigo levererar mat, färskvaror, utrustning och dryck till din verksamhet.


Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang , servicehandel och storkök. Vi hjälper dig med allt ifrån menyplanering och att handla varor online, till digital inventering och leveransuppdateringar direkt i mobilen.

Kyl och frysmaskiner för alla behov, med hög kvalitet till ett bra pris! RESTAURANGFRYS - REA - Frysar för restaurang och storkök. Kvalitativa kylsskåp, kyldisplayer, blast chillers, flaskkyl.


I restauranger utförs många arbetsuppgifter med fuktiga eller våta händer. Det ökar risken för att få ström genom kroppen och att skadas allvarligt vid ett elolycksfall. En korrekt utförd och väl underhållen elanläggning och väl underhållna anslutna apparater minskar risken för elolyckor.


Det bör alltid finnas jordfelsbrytare. Adexa är en online-baserad leverantör som säljer storköksutrustning till restauranger, caféer, barer, bagerier, gatukök, hotell och närliggande verksamheter. Vi säljer allt från fritöser och spisar till kylskåp, barkylar och ismaskiner.


Boken vänder sig till studerande som vill arbeta inom restaurang - och storköksbranschen och inte har svenska som modersmål. Texterna är enkla och syftar till att ge en bra språklig grund inför arbete och studier inom olika köksyrken samtidigt som de ger en inblick i vad det innebär att arbeta i svenska restauranger och storkök. Boken är avsedd för Sfi kurs B och uppåt, men fungerar. För användning i storkök , till restaurang och café.


Undertak i storkök och restauranger ska tåla regelbunden rengöring. Beroende på behov tvättas undertaket med våtrengöring med trasa, mopp eller vattentryck. S k hygienabsorbenter är utformade för att undvika inträngning av damm- och fettpartiklar.


Finns särskilda hygieniska krav vid livsmedelshantering ska undertaket kunna spolas av.

Sortiment med olika pris och kvalitéts nivåer. Vi har lager och beställningssortiment, tips, idéer, inspiration, kostnadsfri offert funktion. Lagerhåller sortiment av modern och traditionell design av bra kvalité till konkurrenskraftiga priser med snabb leverans. Denna rengöring kan, beroende på hur systemet ser ut, ske på lite olika sätt. Recepten finns för både portioner och 1portioner.


Restaurang och storkök. Buller och höga ljud är vanligt i storkök och restaurangmiljöer. Storkök och restauranger. Moderna storkök och restauranger har utrustning och arbetsmoment som genererar störande ljud och höga ljudnivåer. Här vill du i första hand dämpa ljudnivån och ha ett undertak som uppfyller kraven på god hygien.


Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om KRAV-certifiering av restaurang och storkök. Hör av dig idag så diskuterar vi kostnadsfritt era behov. Kokgrytor som är vanliga på restauranger och storkök kan medföra en del risker.


Information om säkerhet vid arbete med kokgrytor. Alla vagnar som används i en restaurang ska vara stabila och lätta och säkra att hantera även vid full last.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.