torsdag 6 juli 2017

Skymningsrelä ljusrelä

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Jämför pris uterum. Hitta rätt produkt till rätt pris. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


Skymningsrelä för styrning av belysning.

Att styra sin belysning med skymningsrelä är både bekvämt och energisnålt. Detta innebär att man endast har sin belysning tänd när det är mörkt ute. Se vårt sortiment av ljusrelä, rörelsevakter mm. Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå. Välkommen till Elbutik.


Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Använd filterfunktionen nedan för att hitta just de produktartiklar som du söker.


Elektroniskt ljusrelä med kabelinföring nedtill.

Kan både monteras på vägg, i hörn tillsammans med hörnfäste eller fastsättning mot stolpe med buntband. SPECIFIKATIONER Frånslagsfördröjning: Ca. Anslutning av alla typer av laster upp till A. För utanpåliggande montering inom- eller utomhus.


Lys upp trädgården med lampor kopplade till skymningsreläer för att ljusa upp utomhusmiljön när mörkret faller på. Ljus bidrar till trygghet då det skrämmer bort ovälkomna gäster - utmärkt under exempelvis semestern då du möjligtvis lämnar huset under en längre tid. Lampa med skymningsrelä Här hittar du sensorlampor som du exempelvis kan använda i vägglampor och annan fasadbelysning. Det inbyggda skymningsreläet gör att lampan tänds automatiskt när det blir mörkt och släcks när det ljusnar. Alltid ljus vid ytterdörren när du behöver det och inget lampa som lyser i onödan när det är ljust ute.


Ljusrelä 16A E-272N IPmed timer hittar du hos Elbutik. Portabelt skymningsrelä med timer. Tänder den anslutna lampan när det skymmer och släcker lampan igen när det ljusnar eller efter inställd tid (ställbart mellan 1-h). Kopplas direkt till vägguttaget. Logga in för att se prisuppgifter.


Styr utomhusbelysningen med ett ljusrelä! Reläet har inbyggd hysteres och tidsfördröjning vid frånslag för att motverka tillfälliga förändringar i omgivningens ljusstyrka. Väggmonterad sensor som levereras utan kabel. Ljuskänsligheten ställes utifrån med potentiometer.


Reläutgången har fast tidsfördröjning för att undvika reaktioner vid snabba ljusförändringar.

En ofördröjd lysdiodindikering underlättar inställningen. Ljusreläet är försett med en speciell reläutgång med parallellkopplad triac. Utgången sluter och bryter i. Perfekt till batteridrivna applikationer.


Naturligvis kan den användas till alla våra Volts produkter, även de med transformator. Konverterar nya eller befintliga armaturer till automatiskt belysning. Belysningen tänds automatiskt vid skumning och släcks vid gryning eller vid inställd tid.


Detta skymningsrelä för att bostaden ser bebodd ut fast ingen är hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.