måndag 3 juli 2017

Spänningsomvandlare 12 till 24 volt

Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Hitta rätt produkt till rätt pris. Allt du behöver när du behöver det. Besök oss i butik eller på ClasOhlson.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.

Strömuttag: A kontinuerlig. Lämplig för användning i husvagn och båt. För laddning och drift av elektronik i bilen, t. Spänningsomvandlar 12volt till 24volt, en såkallad “step up converter”. Denna omvandlare används om elektriska tillbehör ämnade för volts elsystem (lastbil m.fl.) skall användas på fordon med volts elsystem (personbil m.fl). OBS: Denna produkt måste monteras torrt och är inte lämplig för montage i fuktiga miljöer.


Ingångsspänningen är den matningsspänning som ansluts vid ingången till likspänningsomvandlaren.

Det finns hos olika modeller för spänningsomvandling ofta typiska spänningsvärden för batterier som V (bil) och V (lastbil). Men även för högre spänningar upp till V hittar du i vår butik. Här finns också nätaggregat till kylboxar. Det är viktigt att du väljer en spänningsomvandlare som elektriskt passar utrustningen den ska användas till.


Det står vanligtvis på utrustningens märkskylt eller i dess bruksanvisning. Större växelriktare som omvandlar V likspänning till 2V växelspänning,. Vi har flyttat halvvägs till Danmark :-) 1km från Emitt i Södra Sverige Dörarp Färsjövägen mellan Helsingborg och Jönköping. Skickar över hela världen.


Omvandlar 24V DC in till justerbar uts. Laddare till Laptop och Surfplattor AC adapters till nätverksprodukter, skrivare och externa hårddiskar multimedia produkter, TV, monitorer m. Nätaggregat för inbyggnad och drift av industriprodukter Transformatorer för anpassning av växelström 230. En stabil och pålitlig strömförsörjning är grunden för en säker drift av elektriska och elektroniska apparater. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg.


Den här modellserien uppfyller de högsta kraven gällande spänningsstabilitet och driftsäkerhet. De omvandlarna hittar du här.

Hos Inverterbutiken kan du köpa inverter 12V till 230V till modifierade priser. Vi har ett stort sortiment och svarar gärna på frågor. Har du ett eller flera batterier som ger Volt och vill driva något med hjälp av dem har du kommit helt rätt. En solpanel gör det också möjligt att ha TV, lampor, enklare köksmaskiner etc. Hos oss hittar du det du behöver till hela installationen, från paneler till kontakter och strömbrytare.


Våra prisvärda spänningsomvandlare gör att du kan använda vanlig 230V utrustning till batteriet. En 12V omformare med ren sinusvåg motsvarar helt enkelt det vanliga vägguttaget i hemmet. Du kan med andra ord använda samma utrustning i husvagnen eller båten som du använder hemma och du slipper lägga tid på att leta efter utrustning som är anpassat för 12V uttag. Denna spänningsomvandlare , även känd som växelriktare eller inverter, omvandlar V likspänning till 2V växelspänning. DC-DC omvandlare från till volt etc.


Med konverteraren kan du enkelt driva diverse produkter med ett 12V batteri. Du ställer bara in vilken spänning som den skall konvertera strömmen till för aktuell produkt. Från 12V ner till 1. Perfekt för att driva belysningar, åtelkameror, foderspridare etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.