torsdag 26 oktober 2017

Lättaste utombordaren

Er expert på utombordare. Utombordare från 2. Många betalningsalternativ. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Tohatsu är idag ett väletablerat märke i Sverige känt för dess pålitlighet, kvalité och goda prestanda.


Tohatsu lägger stort fokus på att bygga marknadens lättaste, modernaste och mest pålitliga och prisvärda utombordare. Vi lagerför de flesta av Tohatsus breda modellprogram. Fyra motorer av fem möjliga finns på plats när vi ställer marknadens 80-hästars utombordare mot varandra i en stenhård ­kraftmätning.


Vi saknar Selva som inte lyckas få hem sin ­direktinsprutade 80-hästars tvåtaktare, men modellen är heller ingen storsäljare. Tohatsus nya utombordare som är marknadens lättaste 4-taktare: MFS9E Sport, MFS15E och MFS20E, med batterifri elektronisk insprutning (EFI). Höjdpunkter: - Kan brukas utan batteri - Ca kg lättare än föregående modell (marknadens lättaste) - Lättaste modellen väger endast kg. Electric fuel injection (multipoint) Tohatsu 9. Lättare utombordare från Yamaha Motor lanserar en helt ny motor i sin serie med högt uppskattade utombordsmotorer: en ny lättvikts F2som tillför många nya och innovativa finesser till denna storleksklass. BFär våra lättaste utombordare , men de har fortfarande mycket bra prestanda.


De är tysta och lätta med ergonomiska bärhandtag. Ingen har ett mer tillförlitligt, kraftfullt och effektivt sortiment av utombordsmotorer än Mercury: Verado, Pro XS, FourStroke, SeaPro, och Jet. Med årtionden av innovation och ledarskap i bakfickan är Mercurys utombordare byggda för att ge allt och tillhandahålla legendarisk prestanda som drivs av framåtskridande teknik. Pålitlig, tyst och bränslenål 4-taktsmotor på 2. HK för den mindre båten. Precis som alla Sails utombordsmotorer är denna mycket lättstartad.


Bränsleförbrukning vid Fullgas: 1. En prisvärd och lätt 5-hästare. Ny medlem i SELVAS utbordarserie. Den nya 5-hästars modellen har precis som sina föregångare det lilla extra av speed och låg bränsleförbrukning.


SELVA Marine har utvecklat ett antal motorer från hk till 1hk. Nu är det premiär för nya lätta och prisvärda SELVA Guppy hk. Hej, det var ett tag sedan jag var här och även ett tag sedan jag höll på med båtar så jag tänkte att det lönar sig nog att fråga här innan jag springer iväg och handlar Jag ska ha en liten utombordare som ska få en 5meter lång båt på 300kg(inkl. maxlast) att plana.


Vilket märke är säkrast och bäst. HP båtmotor vilken? En rak, fyrcylindrig motor med variabelt ställbara ventiler (Variable Camshaft Timing, VCT) och viktbesparande teknologi i hela motorn ger 2hk från denna klassens lättaste utombordare. Den lägre vikten, som passar ett större utbud av båtar, hjälper också till att ge en lägre bränsleförbrukning såväl som ökad prestanda. Auktoriserad Honda Marine återförsäljare.


Tillverkad för kommersiella tillämpningar. Säsong efter säsong levererar dessa hållbara, nästan underhållsfria kommersiella SeaPro-motorer tillförlitliga starter, förbättrad bränsleeffektivitet och skydd mot bränslekvalitetsproblem. De är kalibrerade för att uppnå maximalt vridmoment vid lägre varvtal och levererar mer kraft med mindre motorbelastning. Plana snabbare – och.


Denna lätta, portabla utombordarplattform börjar vid endast kg och är kg lättare än den plattform den ersätter. Mercury utombordare är fyllda med finesser och berömda för mjuka, smidiga gångegenskaper och tyst prestanda. Mercurys nya utbordare är konstruerad för alla fritidsbåtar och kommersiella aktörer.


Lättaste utombordaren

Rena och med utmärkt bränsleekonomi, tillförlitligheten är garanterad tack vare Mercurys extrema testprogram. Vissa utombordare har växelreglage i framkant och det kan bli lite stökigt att få plats på akterspegeln beroende på vad du har för motorfäste. Hej ny här på forumet och med båtar men jag har iaf köpt en sandström 4Basic och en honda till den Men nu har jag hört lite negativt om honda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.