torsdag 26 oktober 2017

Multimeter biltema bruksanvisning

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark.

Hitta ditt närmaste varuhus. Enormt sortiment, billigt. Faktura utan avgift. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg.


Det passar bra att användas på laboratorier, i verk-städer, att ta med utomhus samt i hobbyverkstaden. Nedan kan du se och ladda ner PDF-manualen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt.

Digital multimeter. Manuall Om oss Kontakta. A23) Batteriet skall redan sitta i multimetern. SÄKERHETSINFORMATION Använd multimetern endast såsom beskrivs i denna bruksanvisning , annars kan instrumentets skyddsfunktioner åsidosättas. Official partner of.


Det är tillräckligt intuitivt, enkelt och mångsidigt för att uppfylla dina krav. Handmodell, med kompakt format. Hur hög överspänning en multimeter kan hantera framgår av vilken kategori (eng. category) den tillhör. Var multimetern ska användas avgör vilken kategori som är nödvändig.


Detta eftersom ju närmare multimetern befinner sig högspänning desto större är risken för överspänning (kallas ibland transienter). Jag har en multimeter från biltema kostade typ kr för tio år sedan. Använder den i princip bara till att kolla AA-batteri och kontaktfel på cykelbelysningen.


Menar ni att jag inte bör använda den till att kolla om strömmen är på hemma? I detta avsnitt presenteras vårt stora urval av både analoga och digitala multimetrar. Du hittar multimetrar till alla uppdrag, oavsett om det skall vara en smidig liten fickmultimeter eller en stor avancerad digital multimeter med många extra funktioner som t.

Multimetrar Analog och digital multimeter. Hemfint är byggvaruhuset på nätet som erbjuder högsta kvalitet till bra priser. En vanlig multimeter har tre eller fyra anslutningar dit mätproberna kan kopplas. Hur de kopplas beror på vad som ska mätas. Oavsett vad ska alltid den svarta (minus) ­kopplas till COM (jord).


Det är viktigt att färgerna kopplas rätt, framförallt när polaritet ska avgöras. Otast måste den röda testpinnen anslutas i en annan kontakt på multimetern för strömmätning. Biltemas multimeter för att testa lamputtaget. En lysdiod drar ca 20mA (A), en bilgenerator laddar mellan mellan och 1A. A, sen går säkring i den och kretsen bryts.


Eftersom den bara har fyra gällande siffror (vilket är mer än på de flesta multimetrar ) så kan frekvensen uppdateras eller 1ggr per sekund. Jag mäter helt utan problem frekvenser på MHz med denna lilla multimeter. Testsladd multimeter.


Passande tillbehör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.