tisdag 26 december 2017

Baksätesspegel

Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar. Baksätesspegel 990. Mycket praktisk spegel som gör det enkelt att ha uppsikt över barnet i baksätet. Utrustad med sugkopp samt fäste för solskyddet. Detta gör att spegeln fungerar lika bra oavsett om barnet sitter i en bakåt- eller framåtvänd bilbarnstol.


Baksätesspegel

Stor konvex spegel. Flexibelt fäste som ger en bättre sikt över din bebis oavsett vinkel. Universaldesign som fästs på sätets nackstöd. Passar bakåtvända bilbarnstolar.


Vad du får: – x spegel. Med en baksätesspegel från Britax Römer har du ständig uppsikt över ditt barn när hen åker bakåtvänt i baksätet. Våra baksätesspeglar är enkla att fästa på baksätets nackstöd och är tänkta för bakåtvända bilbarnstolar. Handla dina bilspeglar och varningsskyltar hos oss på Babyland. Hos oss hittar du ett brett utbud av bilspeglar i olika varianter för att bättre ha koll på ditt barn under barnresan samt varningsskyltar som uppmärksammar din omgivning om ”bebis i bilen”.


En del saker gör det enklare att äga och sköta sin bil. Exempel på det är startkablar och bogserlinor som alltid är bra att ha med ifall du eller någon annan behöver start- eller bogserhjälp. Montering på nackstöd är möjligt.


Praktisk baksätesspegel från Diono som du enkelt fäster på baksätets nackstöd. Enkel att fästa (med rem på nackstödet) och gjord i en stark konstruktion. Själva spegeln är gjord i krocktestad barnsäker plast. Under bilfärder sitter små barn bak i bilen, och för att slippa vrida nacken och tappa uppsikt i trafiken så bör du använda dig av en bilspegel för att se ditt barn. Med vår spegel till baksäten skapar du enkelt ett sätt att kunna se ditt barn via din backspegel.


Baksätesspegel

Fästes på bilsätets nackstöd med hjälp av remmar. Mått: 1x 2cm. Med Carkids bilspegel har du alltid utsikt över ditt barn. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Du har inga punkter i din kundvagn. Alltid snabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.


Här hittar du de bästa produkterna inom Tillbehör till de bästa priserna. Fri frakt vid köp över 4kr. Okrossbar spegel med vidvinkelsikt, diameter cm. Lagervaror skickas inom timmar. Smidig att montera.


Bred vinkel för en bra sikt mot din baby. Stör inte sikten bakåt när du kör. Välj en spegel med eller utan lampa för att alltid kunna se barnet oavsett om det är ljust eller mörkt vid resan. Spegeln kan fällas i olika vinklar.


Baksätesspegel

Det dyrbaraste du kan ha i lasten är givetvis dina barn. Tillbringa gärna en lång stund här och försäkra dig om att du och din bil är utrustad med det bästa och säkraste för barnen i bilen. Osram LED-lampa i klassisk form. E27-sockel, 4W motsvarar 40W.


Ljusflöde 4lumen. Livslängd upp till 15.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.