fredag 9 mars 2018

Fläktar industri

Delbetala i upp till månader. Besök någon av våra Lagershopar eller handla på netonnet. Industrifläktar som tål tuffa tag Kännetecknande för alla våra industrifläktar är att de är designade och tillverkade för tuffa förhållanden. Detta innebär att du kan räkna med lite grövre plåtdimensioner och i förekommande fall extra stagning.


Sammantaget bidrar detta till stabila fläktar med mycket låga vibrationer. Tillverkningen av fläktarna sker i Arzignano, i norra Italien.

GPAs program med fläktar är tillverkade med helt sömlösa hus. Som ett resultat av den goda resistensen mot kemikalier har plastfläktar stort användningsområde inom många processer inom såväl kemisk-, ytbehandlings- och läkemedelsindustri där korrosiv, fuktig och hälsovådlig frånluft behöver evakueras. K-fläktarna kan spänningsregleras med en steglös tyristor eller 5-stegs transformator.


För att skydda motorn mot överhettning har fläkten ett impedansmotorskydd. Höljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt och är falsat vilket ger ett näst intill lufttätt hölje. Om fläkten är kanalansluten kan den installeras utomhus och i våtrum. Vi kan mycket om fläktar.


Läs mer om hur en radialfläkt funkar eller hur man läser ut ett fläktdiagram.

Alla fläktar du behöver. Inget annat än fläktar. Så har det alltid varit här hos oss i Kvänum, och så kommer det att förbli. Genom alla år har vi på Åkerstedts arbetat träget med att förfina konsten att bygga industrifläktar i alla storlekar och alla former du kan tänka dig.


Kanalfläkt, boxfläkt, kryddhyllefläkt, isolerad fläkt och alla modeller i EC utförande. Fläktar i alla utföranden. Takfläktar ljudisolerade Ljudisolerade takfläktar försedda med EC-lågenergimotor eller med spänningsreglerbar AC-motor. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön. Det naturliga sättet att handla hemelektronik. Uppdateras varje fredag. Brother, Canon, HP, Epson m. In-ear, On-ear, Over-ear etc.


Kontakta GPA för mer information. Stort utbud av kvalitativa maskiner, verktyg och material för hemmafixaren. Kundanpassade unika industrifläktar.


Våra fläktar har hög fokus på verkningsgrad och säkerhetsställer en låg energiförbrukning samt låg ljudnivå.

Samtliga fläktar är kundanpassade unika industrifläktar. Till fläktarna levererar vi också ett brett tillbehörssortiment, bl. Ventilationsfläktar ger jämnare temperatur och luftfuktighet. EKB kan erbjuda de bästa produkterna av högsta kvalitet.


EKB radialfläktar består av radialfläktar för olika användningsområden. Våra radialfläktar finns med direktdrift eller remdrift, enkelsugande eller dubbelsugande, med framåtböjda skovlar eller bakåtböjda skovlar, som centrifugalfläktar utan kåpa, för ren luft eller låg grad av stoft. Stor och kraftfull takfläkt som ändå är väldigt tystgående. Har fyra hastigheter (drar 62W på högsta) och reglereras genom medföljande väggkontroll (sätts i vanlig väggdosa).


Kommer i färgerna silver och vit. Reversibel, vilket gör att man kan ställa in om man ska trycka ner eller dra upp varmluft. Detta gör fläkten användbar även på vintern. Vi hjälper till att välja den bästa fläkten för ändamålet och levererar hela fläkten inklusive montage. EV - fläktar för låga till höga tryck.


MPR-serien - lågt till medelhögt tryck, låg ljudnivå BPR serien - lågt tryck, hög volym eller polig. BP-serien - lågt tryck, hög volym och polig. Användningsområdena är väldigt många, behoven ser olika ut och vårt sortiment är brett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.