onsdag 18 juli 2018

Elvärmeregulator

Här hittar du din elvärmeregulator. Kvalitetsprodukter från Regin. För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.


Vi på Regin kan energieffektivisering i fastigheter och vi hjälper dig med system. På Regin erbjuds helhetslösningar för optimal engergibesparing. Kontakta oss för att få rådgivning inom fastighetsautomation. PULSER är en elvärmeregulator med triacstyrning för steglös, tidsproportionell reglering av elbatterier, elradiatorer, golvvärme etc. Avsedd för väggmontage.


Apparaten är i första hand avsedd för väggmontage och ansluts i serie mellan nätet och en elektrisk värmare, t ex elbatteri eller elradiator. Apparaten placeras i serie mellan nätet och en elektrisk värmare och kan reglera såväl Y- som D-kopplade laster. DIN-skena För belastningar upp till 6kW (2V) eller 4kW (4V). ERP är modern, steglös regulator som exakt.


Elvärmeregulator

Pulser elvärmeregulator från Regin AB. TTC kan även styra assymetriska D-laster. EFK-är en effektstyrning som är avsedd att styra rumstemperaturen via elektriska värmebatterier i ventilationssystem, elradiatorer och elektriska golvvärmesystem.


Elvärmeregulator fas, 6kW. V, 4kW P- eller PI-reglering Inbyggd övertemperaturvakt Rumsreglering Golvvärmereglering. Regulatorn kan anslutas till enfas eller. ELVÄRMEREGULATOR ERP. Storlek: 165x57xModern steglös regulator som exakt anpassar energiuttaget efter aktuellt behov.


Ansluts mellan nätspänningen och aktuell förbrukare ex. P-bandet är °K och I-tiden är min. Vid långsamt reglerförlopp t ex rumsreglering arbetar regulatorn med P-funktion. Periodsänkning Via yttre tidur kan funktion för periodsänkning erhållas. Den är i första hand avsedd för väggmontage och ansluts i serie mellan elnätet och elektriska värmare, t ex takvär-mepaneler, elbatterier eller elradiatorer.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Elektronisk temperaturstyrning. Lagerstatus: Finns i lager hos leverantören. X0är en elvärmeregulator för steglös, tidsproportionell reglering av elbatterier, elradiatorer, golvvärme etc.


Elvärmeregulator

Varje tyristorpar är inkapslat i en modul som är. Tyristorerna tillverkas i två varianter: typ NC med styrning i alla tre faserna. TC med styrning endast i två av faserna. Effektregleringen kan ske på två olika sätt. Skriv ett eget omdöme.


Produktinformation. Jag har en generator på 1-fas på 4V, Hz och 2A, med en återledare, obs. Resultatet blir behaglig mjukvärme och bättre ekonomi. TTCär en trefas elvärmeregulator för steglös (tidsproportionell) reglering av elbatterier, elradiatorer etc. Enligt Schneider så skall jag kunna använda en KNX termostat och en analogaktor 0-10V tillsammans med tex.


Elvärmeregulator

Jag håller på att byta ut hela mitt elsystem i huset så detta är intressant. Jag har inte velat göra några ingrepp i systemet men har gjort vissa förändringar av förutsättningarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.