onsdag 7 november 2018

Carwise kylbox

Träning, avkoppling, lek, trädgårdspyssel. Hos Clas Ohlson hittar du allt för din fritid. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Ska du ut och resa?


Se vårt urval av Biltillbehör.

Dimension: LxBxH 390x280x4mm. Lagerstatus webbshop. Kraftfullt bärhandtag och integrerade hjul. V och 230V Bredd 37. Kylsystem Termoelektriskt Volttal V. Boxen kan kyla ner till minus grader vid en rumstemperatur på grader.


Den stora boxen är indelad i tre fack och har alltså två mellanväggar. Dessutom kan den ena väggen flyttas något.

Det ger stor variation och många. Bra kyla och snål i drift. De flesta har Danfoss kompressor på 35Watt. Finns också någon Japansk märke men jag har inte sett den än. Det är skåpkvalite och automatiken som avgör hur bra det blir.


En nackdel med Mekonomen är att den liksom ett par andra boxar saknar anslutning till 2Volt. Jämför oss gärna både pris- och kvalitetsmässigt med de etablerade varumärkena på biltillbehörsmarknaden. CarWise is the number one brand for affordable high quality car accessories.


The products on this site is a small selection from our wide range. Med sin diskreta och stilrena design lämpar sig denna kylbox i vilken bil, båt eller husvagn som helst. Ej i lager 1-arbetsdagar. Produkttyp: Kylväskor. Designen gör att det inte får plats så många stora flaskor i boxen.


Lätt att använda och mest energieffektiv. För en aktiv fritid - året om. Vi har prylarna som förgyller din mest värdefulla tid.

Torx Screwdriver Set, pcs. Det här är en verkligt mångsidig och användarvänlig kylbox ! Stekande sol och ljumma havsvindar gör sig bäst tillsammans med fräsch mat och iskall dryck. Med en elektrisk kylbox hålls temperaturen nere på känsliga matvaror och när det är riktigt varmt på resan. Vi har testat elektriska kylboxar i olika prisklasser. Kylbox till alla bilmärken och bilmodeller, välkända varumärken av hög kvalitet!


Delbetala i upp till månader. Carwise kylbox - en rymlig nyhet som du inte vill missa! Carwise senaste stora kylbox - en rymlig nyhet som du inte vill missa! Kylboxen är utrustad med ett högkvalitativt termoelektriskt kylsystem. Trots sin rejäla storlek så är kylboxen otroligt smidig och lätt att förflytta med sina utfällbara handtag och hjul.


Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. Ett enkelt och praktiskt alternativ är en kylbox som den här. Betygsätt produkten. Också perfekt att ta med på picknicken.


Pris: Just nu 4kr. Kyler ner tills -° C under omgivningstemperatur. Den här kylboxen från Carwise är ett bra val för de flesta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.