måndag 12 november 2018

Centaflex sverige

Enkel, kompakt, tillförlitlig och mycket prisvärd koppling. Mycket anpassningsbara liksom de universella mellanaxlar. Marinmagasinet Sverige AB. Anslutningsfläns: standard Axeldiameter: mm Max.


Max vridmoment: 1Nm yrkesdrift 250Mn nöjesdrift Ytterdiameter: 1mm Längd: mm Passar de flesta moderna motorer.

För Yanmar motorer: se artikelnummer M-127-Yanmar. Om det inte är känt ange det så hjälper vi till. Storlek 2-5 andra storlekar och modeller på förfrågan. För dimensioner och momentkapacitet kontakta oss innan beställning. Tyvärr har vi såsom många andra i Sverige drabbats av hög sjukfrånvaro men vi gör absolut vårt yttersta för fortsätta att hålla så hög servicegrad som möjligt.


Onsdagen den december stänger vårt kundcenter och lager kl. Officiell distributör i Sverige ! Lägg till i favoritlistan.

Hör gärna av er innan ni kommer så att vi säkert är på plats. ZF, Technodrive backslag. Centaflex M elastisk koppling med koniskt klämförband. Leverans: Artikel går att beställa genom att klicka köp. Om du vill veta exakt leveranstid mm - kontakta oss via mejl eller telefon.


Båthandlare i södra Sverige. Come visit us at the Southampton International Boat Show. Populära varumärken. En tungviktare passande för valsverk, kvarnar, vattenkraftverk och stenkrossar. Vi känner att vi har en bra bredd.


Abkati erbjuder ett stort utbud kompletta gångjärn , gångjärnsblad och fästen. Beroende på behov kan du välja mellan obehandlade, galvaniserade, rostfria och gulkromaterade gångjärn. Find a Distributor.


As a global solutions provider with operations in North America, Europe and Asia Pacific, CPC partners with distributors worldwide as well. D-modeller og tekniske tegninger for designere og båtbyggere. Hos Sleipner har vi delt vår kunnskap og teknologi med ingeniører og båtbyggere i over hundre år.

Allt om Dintra AB finns på BåtNet. Kultivator frontmonterad Avant - Den är utrustad med stora harvpinnar som luckrar upp jorden och gör harvning av arenan lättare. Abkati har ett stort sortiment av skärmar och karosseridetaljer. Produkterna håller alltid hög kvalitet och monteras enkelt på ditt fordon.


MPI i början på augusti. Bogpropeller och elektrisk ankarspel med fjärrkontroll akter, extra servicebatteri och solcellspanel för laddning. Har varit ute varannan dag sen. Var ute i rejält regn och blåsväder i dag, då var det skönt med HT. Explore a variety of commercial vehicle offers presented at Truck1.


Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis. Re: Målning av propeller, ano centaflex, seawolf. Jämför det bästa priset på produkter från Dintra hos Bigshopper.


Köp online direkt hos butiken med lägsta pris. Hallberg-Rassy från Sverige är känt över hela jorden för stabilt byggsätt, enastående hantverk och sjövärdighet. Dagens lätthanterliga program är ritat av argentinaren Germán Frers med inbyggd seglingsglädje. Båtarna har vunnit världsomspännande respekt för sina eleganta linjer och robusta konstruktion.


Motorbåt Umeå, Välvårdad princess med många uppdateringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.