tisdag 13 november 2018

Enkel fjärrkontroll för äldre

Enkel fjärrkontroll för äldre

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Fri frakt och öppet köp i dagar! Enkel universell fjärrkontroll Doro HandleEasy 321rc är särskilt utformad för dig som vill ha en riktigt enkel, krångelfri fjärrkontroll.


Byt kanal och justera volymen på tv:n eller radion med de sju stora, tydliga och programmeringsbara fjärrknapparna. Den innehåller bara funktioner som är absolut nödvändiga för att styra tv:n utan alla de förvirrande knappar du normalt inte använder ändå. Endast utrustad med enkla knappar.


Förprogrammera klar att använda. XL-knappar för maximal läsbarhet. Fungerar med alla tv-apparater. Släck alla lampor i en lägenhet med ett tryck på en fjärrkontroll, så kallad fjärrströmbrytare.


Föreslå för föreningen om du bor i flerfamiljshus. Fjärrstyr din garageport, för att slippa kliva ur bilen och öppna porten. Lättanvänd fjärrkontroll för tre apparater. Stora tydliga knappar och ergonomiskt utformad.


Har även handledsrem. Levereras förprogrammerad och rätt modeller väljs med två enkla steg (Simpleset). Drivs med 2x AAA-batterier (medföljer ej). Enkla talande klockor med svensk röst!


Enkel fjärrkontroll för äldre

Fjärrkontroll - Doro HandleEasy 321rc. Modellen DIANA finns i boettstorlekarna 33mm och mm. De kan säga tiden analogt, t ex Måndag, tio minuter över tio på förmiddagen eller digitalt: Måndag, tio och tio Läs mer.


TV, digitalbox, stereo, radio mm. Doro specialiserar sig på mobiltelefoner och trygghetstjänster som hjälper de äldre och deras nära. Doro har en vision om att hjälpa äldre att leva ett bättre liv, och de tycker att alla ska ha chansen att leva ett komplett och kompromisslöst liv.


Vi kan multimedia - hitta det du behöver hos Clas Ohlson. Beställ enkelt online. Det naturliga sättet att handla hemelektronik. Det kan vara praktiskt om du använder TV, DVD-spelare m. Doro gör livet enkelt för äldre människor Tekniken ska vara ett stöd för äldre människor, inte ett hinder, för att fortsätta leva ett aktivt socialt liv. Att hålla kontakten med vänner och familj ska vara enkelt och att byta kanal på teven ska inte behöva ta mer än någon minut att lära sig.


Magic Remote, Apple Remote eller kanske en universalfjärrkontroll till din TV? Oavsett om du är ute efter en avancerad fjärrkontroll eller en enkel ersättningsfjärrkontroll har NetOnNet något för dig. En enkel och liten fjärrkontroll för manövrering för garageöppnare från Crawford. Enkel programvara med de viktigaste funktionerna underlättar rejält.


Symbolerna i telefonen ska vara självförklarande så de är lätta att förstå. Inbyggd användarguide kan hjälpa i början. I vissa mobiltelefoner finns inbyggda steg- för -steg-guider som snabbt lär dig de viktigaste funktionerna för mobilen.


Nu för tiden får man FM- och internetradio (och DAB) och Spotify i en och samma apparat och kan lyssna på ett enormt urval av radiokanaler. När Bluetooth finns inbyggt kan du växla från favoritprogrammet på radio till favoritartisten på Spotify, Deezer eller Tidal med en enkel knapptryckning. WebOS är ett i stort väldigt snabbt system med enkel översikt över det viktigaste och även tillgång till de vanligaste apparna.


Enkel fjärrkontroll för äldre

Våra mobiltelefoner. Letar du efter en lättanvänd mobiltelefon till dig själv eller en äldre släkting? Alla våra telefoner är utformade med seniorer i åtanke och utrustade med extra högt och tydligt lju stora separerade knappar och hög visuell kontrast, vilket gör dem lättare att använda än andra telefoner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.