torsdag 8 november 2018

Ensto armaturer

Vår huvuduppgift är att skapa en bra belysning för att uppfylla de krav som marknaden önskar. Vårt produktsortiment uppfyller behoven av belysning i bostäder, offentliga lokaler, industrier samt utomhusprojekt såsom till exempel fasader, parkvägar och innegårdar. Kabelnät under jord.


Ensto armaturer

Fredrik Skantz Region Västra. We offer a versatile range of park luminaires with symmetric and asymmetric light distribution for optimized lighting solution. Tak- och väggarmaturer. We have possibly the widest technological selection for ceiling luminaires meant for different locations around the premises.


De har ett brett sortiment av olika armaturer som underlättar när du behöver skapa en bra belysning i olika typer av lokaler och miljöer. En modern, hållbar och energieffektiv armatur som i första hand är avsedd för utomhusbruk. Den väggmonterade armaturen passar perfekt runt hela husfasaden och sprider ljuset väl runt sig. De energieffektiva ljuskällorna, LED och metallhalogen, tillsammans med det högkvalitativa materialet och den smarta monteringen gör armaturen väldigt effektiv för montering, service och.


I sortimentet finns lösningar för de viktigaste monteringssätten i kontorsmiljöer. AVR254-serien ger ett behagligt sken genom akrylkupan med satinyta. Ljuset i armaturen fördelas jämnt och enhetligt. AVR2är anpassad både för utom- och inomhusbruk och finns även med PIR- och Radarmodeller. Särskild vikt har lagts vid att göra armaturen lätt att montera.


Installationen av större belysningssystem blir både säkrare och snabbare. Ensto Underdel EVL2. S för Markmätarskåp. Ett snabbkopplingssystem underlättar anslutning av infällda armaturer.


Ensto armaturer

När jag passerar den här armaturen så ser du att nästa armatur börjar lysa upp så smått redan. Den vet att jag är på väg och är redan beredd. L=m med hon -(utan låshake) och hankontakt, 5xmm2. På Fagerhults hemsidor används cookies för att förbättra användarupplevelsen och för optimering av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du att cookies används.


Fagerhult gör belysningslösning energieffektiva belysningslösningar med LED och ljusstyrning för kontor, skolor, butiker, utomhus med mera. PIR AVR2LED Ljuset tänds automatiskt när varm rörelse kommer inom detektorområdet och släcks efter inställd ti då rörelse inte längre noteras. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Passar vakter som heter: PXA53. Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser!


Handla RESERV PIR TILL ENSTO PIR till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. De finns i elinstallationer och belysningssystem för både offentliga byggnader samt för bostadssegmentet. I samarbete med Casambi erbjuder Annell trådlös ljusreglering och kommunikation mellan LED- armaturer. Smart, intuitivt och användarvänligt. Casambi är ett system för trådlös ljusreglering av LED-belysning, enkelt och praktiskt för konsumenter och proffs.


Systemet bygger på Bluetooth smartteknik, Bluetooth Low Energy. Reservdelspaket för Ernstos runda och avlånga PIR- armaturer AVR AVR25 AVR32 AVR40 AVD5och AVR66. Bastuarmatur (Stor) ENSTO AVH11. Olika versioner för infällnad och utanpåliggande montage samt modeller med furugalle.


Ensto armaturer

Dimensioner Vikt: 1. Stomme av thermoplast och kupa av värmebeständig glas. Armaturerna är speciellt avsedda för privata bastur. Väggmontage, minst 1mm från taket. Globarmatur AVR 20.


Våra lösningar är baserade på hållbar utveckling med målsättningen att spara energi i människors dagliga liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.