torsdag 22 november 2018

Flexikoppel 15 meter

Flera olika färger. Men om man är på en lite mer naturlig plats, så låter ett flexikoppel hunden få mycket större utrymme att röra sig på, utan att den släpps fri. Svart 8- meter -rull-koppel med bromsknapp på handtaget och lina i knalligt neongult.


Betala med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. För en aktiv fritid – året om.

Vi har prylarna som förgyller din mest värdefulla tid.

Det lönar sig i längden. För hundar upp till 12- kg. Jag vill ju ha ett låååångt flexikoppel. Fanns ju longerlinor till hästar att köpa som var som ett långt flexikoppel på typ meter.


Någon som vet om det finns kvar att köpa? När hunden drar lätt i kopplet åker linan ut, vilket ger hunden större rörelsefrihet än vad den får i ett vanligt koppel.

Välj bland olika färger och varianter. Handla rullkoppel hos DjurMaxi, alltid till låga priser.

Köpte ett flexikoppel för längre vandringar med hunden. Första kvällen när tältet skulle upp så bann ja hunn i ett träd. Mindre än en minut senare så hör jag polaren säga nej och vänder mig odär står Leia med den tunna delen i munnen och tar bett till sedan rasslar det bara till och linan far in.


Långt reflex rullkoppel med komfortabelt grepp. Se en video om flexikoppel. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Allt från leksaker till barnen till verktyg som får din trädgård att blomstra.


Logik CAT5E Nätverkskabel m - meter lång nätverkskabel (Ethernet) för LAN-anslutning mellan dator och andra nätverksklara produkter. Ljusslingor utomhus. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen. Behöver du nätverkskabel ? På NetOnNet hittar du allt du behöver i de längder som krävs.


Beställ direkt online eller hämta i din närmaste lagershop. KvalitéFlaggfabriken Svanen AB tillverkar sydda flaggor och vimplar av yppersta kvalité. HDMI-kabel för snabb bildöverföring.


Vi har nätverkskablar i färdiga längder och på rulle för dig som vill göra egna nätverkskablar och patchkablar. Säkerhetslina meter , löpande.

Vi har även RJ45-kontakterna, hylsorna och modulartången som behövs. Praktiskt, enkelt och en central del i ditt hembiosystem. Med HDMI överför du ljud och bild i samma kabel.


Hos oss hittar du kablar i alla längder med stöd för upp till 8K – Ultra HD. I loftgång i loftgångshus för verksamhetsklasserna eller 5B i. I trapphall, korridor eller motsvarande för verksamhetsklasserna 5A eller 5C. Alla våra stolpar är CE-märkta enligt SS-EN 40-5.


Samtliga verksamhetsklasser, om man enbart kan gå i rätt riktning, t. Stolpar går att få våtlackade, pulverlackade och termoplastade i RAL och NCS (över 10m endast våtlack) Vid köp av ej lagerlagda artiklar så är leveranstiden 4-veckor från order. LED-lister för alla möjliga och omöjliga lösningar. I många recept finns gamla mått och enheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.