fredag 9 november 2018

Kabelkanal svart aluminium

Köp klockverktyg på Conrad. Leverans till din dörr på 48timmar! Vi har stort urval av takfläktar. Styr eluttag, lampor etc.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Med en kabelkanal kan du snyggt och enkelt samla ihop och täcka för de sladdar som syns.

Sågas enkelt till önskad längd med bågfil. Garanterat originalprodukter. Kabelkanal i aluminium. Kanalen ger gott om plats för alla bild-, data-, ljud- eller strömsladdar. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris.


Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter.

Du slipper dessutom det tråkiga jobbet att reda ut trassliga sladdar. Förutom materialval erbjuder vi även en stor variation på färg och storlek. Du kan alltid vara säker på att hitta en kabelkanal som passar dig, dessutom till ett bra pris. En kabelkanal , även kallad kabellist eller kabelsamlare, är lätt att installera och döljer effektivt kablarna. Med våra smarta produkter för kabelhantering får du en ren och snygg miljö både hemma och på kontoret!


Snabb leverans från Elkatalogen. Göm sladdarna i en kabelkanal som du enkelt monterar med skruv eller dubbelhäftande tejp på väggen, i taket eller bakom möbler. Vi erbjuder snabb leverans, fri frakt vid köp över 300kr och möjlighet till retur i butik.


Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser.


Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. UNNU kabelkanal , för att dölja kablar från möbeln till tv´n.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.

Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Cablefix är en böjbar ledningslist som gör att den går att använda på ojämna ytor, i valv eller liknande. Den kraftiga självhäftande tejpen tillåter fastsättning av ledningar på ytor som man inte kan spika eller borra i, så som marmor, kakel, glas, metall eller i svåråtkomliga utrymmen, t ex i skåp eller fasta möbler. De har kabelkanal till golv, tröskel och tak i olika material som aluminium och plast i olika färger tex svarta och gråa att använda till golv, tak och hörn. Söker du en golvlist som kabelkanal så ska du besöka de som säljer golvlister vilka brukar ha ett stort sortiment av golvlister i olika storlekar, material och utseende.


Välkommen till Mitt Biltema. Skruv säljs separat. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Brett sortiment av verktyg. Logga in för att se prisuppgifter Visa ersättningsartikel. Golvkanaler, golvlister i natureloxerad aluminium.


Den höga finishen och den robusta konstruktionen gör att kanalerna kan användas såväl på kontor som i offentliga lokaler, på gymmet eller i industrin. Välj mellan släta kanaler, 8 1eller 240mm breda, eller en räfflad kanal, 160mm bred Kanalerna är 2m långa. Går enkelt att fylla på med nya kablar, flytta eller kapa kabelslukaren. Jag har en källare som håller på att fixas.


I källaren finns elcentralen med inkommande el (tjock kabel). Denna kabel vill jag täcka med en kanal av något slag p.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.