onsdag 14 november 2018

Kvmswitch med vga och usb

Vi erbjuder snabb leverans, fri frakt vid köp över 300kr och möjlighet till retur i butik. Stort sortiment datortillbehör. Delbetala i upp till månader. Beställer du innan kl.


Passar utmärkt vid t. Windows-dator och en Mac. Växling mellan datorerna görs på en fristående knapp vilket gör att switchen kan gömmas undan (m kabel). Kablarna (m) är fastmonterade på switchen. Detta gör att CS22U-enheten kan placeras avskilt, medan fjärrportsväljaren bekvämt kan placeras på skrivbordet. Plug-and-play - det krävs inga drivrutiner eller strömadapter.


Den har ytterligare USB-portar för att dela kringutrustning (USB-lagring, CD ROM osv.) vilket gör det möjligt att skicka filer och emulera skivor för fjärrapplikationer och installation av operativsystem. Skal, headsets, wearables, m. Dags för ny bärbar dator? Vi har laptops för alla behov. Allt från grafikkort till barebone. Hitta din favorit och köp den idag!


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Produktinformation.


CS64US tar jämfört med KVM-kabelmodeller i miniserien ett stort steg framåt: den har integrerad kabel och erbjuder gemensam åtkomst till USB-enheter och funktion för uppdateringar, för att hålla enheten ny. KVM-omkopplare låter dig växlaa mellan de olika datorerna eller servrar med en klick. Detta innebär att du slipper flytta kablarna när du växlar från en dator till en annan. Från datorer till över datorer.


KVM-switchar finns i många olika storlekar. Fri frakt och öppet köp i dagar! Denna USB KVM låter dig ansluta två datorer, var och en med dubbla VGA-utgångar, till en arbetsstation med två skärmar. Har du flera datorer som du vill styra med en och samma uppsättning tangentbor mus och bildskärm?


Se vårt sortiment av Skannrar här. Leverans till din dörr på 48timmar! Köp disketter på Conrad. För att kunna växla mellan datorerna, tryck på knappen på KVM switch.


Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster. Fyra meter långa kablar medföljer.


Mått(BxDxH): 130x75x42mm. Switcha via knappar direkt på switchen. Bärbar och lätt att installera, växla mellan datorer styrs med tryckknappen ovanpå enheten. KVM - Ansluter USB -tangentbor USB -mus och video till.


Det giver dig mulighed for at få adgang, kontrol og genstarte to USB -aktiverede multimedia computere med kun ét USB -tastatur, mus. Med lätthet erbjuder CS782DP tre bekväma växlingsmetoder – Fjärrport selector, mus eller snabbtangenter för flexibel tillgång till valfri dator ansluten till enheten. Två USB -öppningar gör det också möjligt att ansluta en mus och tangentbor och att växla mellan båda datorerna bara genom att använda knappen eller tangentbordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.