tisdag 27 november 2018

Kylbox 12v 230v

Kylbox till alla bilmärken och bilmodeller, välkända varumärken av hög kvalitet! För en aktiv fritid – året om. Vi har prylarna som förgyller din mest värdefulla tid.


Kylbox 12v 230v

Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Se vårt urval av Biltillbehör. Drivs via V - eller 2V -uttag. Eftersom den kan drivas via 2V är det enkelt att förkyla eller förvärma boxen och sedan bibehålla temperaturen med hjälp av bilens V -uttag. Strömsladdarna förvaras i locket.


Den rymliga insidan har en volym på liter. JavaScript seems to be disabled in your browser. En hård väska, en kylbox , skyddar innehållet extra bra även mot stötar. Den ser till att melonen, jordgubbarna och skålen med pastasallad ser lika fina ut när du tar fram dem som när du packade ner dem.


En lite mjukare kylväska skyddar också maten men passar ännu bättre till sånt som inte är så känsligt mot stötar. Dometic Cool-Ice WCI-Passiv kylbox. Men alla boxar fungerar inte lika bra, visar Testfaktas test. Stort utbud på Biltema. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom sport och fritid.


Allt från leksaker till barnen till verktyg som får din trädgård att blomstra. Ska du ut och resa? Kylboxen använder ny energieffektiv kylteknink och har en kraftig isolering samt extra isolering i locket för att få en så effektiv kylning som möjligt. Mobicool Eldrivna kylboxar Kylbox MCF40. KYLBOX 12V 25L MOBICOOL U26.


En kylbox , kylväska eller. Ordinarie pris 49kr Specialpris 39kr. V kylläge: ca W, värmeläge: W. C under omgivande temperatur.


Då är det inte heller ett problem att integrera en liten nätenhet i boxen, så att den vid stationär drift även kan drivas med 2V nätspänning. När kylboxen ansluts till 2V är den konstruerad för att konsumera så lite energi som möjligt, och håller därför automatiskt en jämn innertemperatur på 8–14°. Oavsett om man väljer en termoelektrisk kylbox eller en variant med kompressor lämnas det åt varje användare. Förutsättningarna är oförändrade. Pris: Billigaste priset på denna kylbox just nu – se Prisjakt (EXTERN LÄNK) Kommentar: Den här kylboxen går att köra på både och 2volt.


Färgen är svart och vit, vikten är kg och volymen liter. Den både värmer och kyler, det senare grader under omgivande temperatur. Sladdlängden (för v ) är meter. Det här är en verkligt mångsidig och användarvänlig kylbox ! Delbetala i upp till månader.


Letar du efter kylbox 12v 230v ? Betygsätt produkten. Använd gasol ute, 12V i bilen och gasol eller 230V i stugan och hemma. Vi erbjuder ett brett sortiment av kylboxar. En kompakt och effektiv kylbox för gasol, 12V eller 230V.


Snabb hemleverans Fri frakt till butik. Köp kylboxar online hos Autoexperten !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.